​Lene Hansson Academy

 instagram  facebook

Bliv uddannet sundhedscoach på Lene Hansson Academy

​Her er en uddannelse der tager udgangspunkt i det hele menneske, for den taler til det mentale, det følelsesmæssige og det intellektuelle individ. Uddannelsen som sundhedscoach varer 12 måneder (4 moduler) og kan anvendes på dig selv og når du har klienter. Uddannelsen foregår på Lene Hansson Academy i København.

​Undervisningen er primært på lørdage eller søndage, og visse onsdage aftener, hvis du bor langt væk, såsom Fyn, Jylland eller andre steder på Sjælland, er det muligt at tage uddannelsen online.

Næste hold starter januar, 2021, se program her

Som sundhedscoach bliver du stærk i at se ubalancer

Vores fokus med uddannelsen som sundhedscoach er at gøre dig i stand til, bedre at forstå hvordan psyken kan spænde ben, for at man når sine mål, det kan være vægttabsmæssigt eller mål med personlig udvikling. Du bliver stærk i at spotte ubalancer, både i kosten og psyken, og du bliver vandt til at arbejde med klienter, da vi gennem hele uddannelsen, skal arbejde med cases, fra den virkelige verden.

Kontakt os og hør mere om sundhedscoaching

Vil du høre mere om uddannelsen til sundhedscoach, deltage i den gratis infoaften eller tilmelde dig uddannelsen er du mere end velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os på telefon 70 25 88 00 eller sende en mail til info@lenehansson.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Her er udsnit fra uddannelsens indhold:

MODUL 1

 • Kostkombination og fordøjelsen, FODMAP og RAW FOOD, helseprofil og maddagbog, fedtprocentsmåling
 • Syre/base balancen og de 7 faser af oversyring
 • Cellens opbygning, Mikro- og makronæringsstoffer
 • Fedtstoffers betydning for din forbrænding

Start og opbygning af uddannelsen

1. modul (kost delen) starter til januar, 2021, se datoer i programmet HER

Kostdelen kan også tages som et selvstændigt kursus, uden at du behøver at tage de følgende 3 moduler.

MODUL 2, 3 OG 4​ (starter februar 2021)


 • Vores psykologiske udvikling gennem vores liv. Hvilke udviklingsfaser kommer vi igennem og hvad kan sætte en stopper for udviklingen

 • Skyggesider – vi kigger på vores egne skyggesider, der faktisk er en del af os selv, vi ikke er bevidste om.

 • Genogram – vores familiestamtræ, hvordan ser det ud? Hvilke sygdomme og ubalancer samt psykiske problematikker har der været i din familie? Og hvad har du med dig, i dit liv?

 • ​Spiseforstyrrelser, vi kommer ind på de forskellige former for spiseforstyrrelser, f.eks. anoreksi, ortoreksi, bulimi, overspisning m.m. og hvad der kendetegner den enkelte spiseforstyrrelse. Spiseforstyrrelser kommer af en årsag, typisk nogle usunde mønstre i barndommen, undertrykte følelser og behov for at få kærlighed og omsorg.​
 • Selvværd og selvtillid - hvorfor er det altafgørende at arbejde med selvværd og selvtillid for at komme ud af et madmisbrug.

 • Værktøjskasse med redskaber til bevidsthedsgørelse, bl.a. åndedræt, mindfulness for krop og sind.

 • På uddannelsen belyser vi også intellektet ud fra forskellige andre årsager, nemlig gennem Enneagrammet, der er et persontypeværktøj, der viser hvordan din personlighed er bygget op, på godt og ondt.

 • ​Du får også et grundkursus i META sundhed, så du kan få et overblik over, ”hvad psyken undertrykker, udtrykker kroppen”. Alle fysiske sygdomme har rod i psyken, så tanken er, at når man arbejder med det hele menneske, gennem kost-, og livsstilsændringer, er det også vigtigt at kunne tolke, hvor i psyken, at man stadig mangler at forløse en negativ ”forkalkning”.

 • Øvelser og praktis med Tankefelts Terapi (TFT)​

​​​

Priser

Modul 1:

Kr. 2000,-

Modul 2,3 og 4:

Kr. 18.500,-

I alt 20.500,-

MERIT,  hvis du i forvejen har taget en uddannelse på Lene Hansson Academy, 14.500,- for modul 2,3 og 4.

Betaling
​Du kan betale uddannelsen kontakt eller via rater, gennem vores samarbejdspartner SPAR NORD BANK, se venligst længere nede!​


EKSAMEN

For at få et uddannelsesbevis, skal du gå op til eksamen, der består af en skriftlig og en mundtlig eksamen. De koster tilsammen 1950,- kr.​

Du kan også vælge blot at modtage et deltagerbevis, og så behøver du ikke at gå op til eksamen.

FÅ DIN UDDANNELSE BETALT SKATTEFRIT

Vær opmærksom på, at du som lønmodtager, kan benytte dig af den såkaldte "LØNOMLÆGNING" og på den måde få uddannelsen skattefrit, gennem din arbejdsgiver. Uddannelsen skal være relevant for dit arbejde og du skal leve op til visse krav.

Du kan læse mere på www.skat.dk om dine muligheder for LØNOMLÆGNING.


​Litteratur til modulerne

Der skal købe et mindre antal bøger, litteraturliste kan du få her.

​​Tider:

​Uddannelsen er placeret på visse onsdage aftener  kl. 18.00 – 21.00 

​og visse lørdage/søndage, kl. 11.00 – 18.00.

Sted:
​Foregår i Lene Hansson Wellness Center, Holbergsgade 24, 1057 København K.

GRATIS INFOAFTEN
Vi afholder løbende GRATIS informationsaftener omkring uddannelsen til sundhedscoach, kontakt info@lenehansson.dk for næste dato.

Adressen er: Lene Hansson Academy, Holbergsgade 24, 1057 København K.

På aftenen får du mulighed for at høre dybdegående om indhold og undervisningsmateriale ​samt møde underviserne, Christine Erritzøe og Lene Hansson.

​Aftenen er uforpligtende, og tilmelding er nødvendig, til info@lenehansson.dk eller via tlf.: 70258800.

​​

FJERNUNDERVISNING

Er du forhindret i at møde op (pga. rejse eller sygdom) eller bor langt væk fra København, ​kan du tage uddannelsen til sundhedscoach via WEBINAR, hvor du modtager en kode.
​Datoer er de samme som her i programmet. Du kan også modtage optagelser fra modulerne. Prisen er den samme som ved fremmøde og du modtager desuden et 12 ugers online kursus,

​som du kan tage når du har lyst, med basisviden, i forhold til Lene Hansson kostprincipper ​og Christine Erritzøes vejledninger.

EGENTERAPI

Det er nødvendigt at arbejde med sig selv på det personlige plan, gennem terapi, der er rettet mod uddannelsen emner og moduler. Dette fordi alt arbejde med klienter i fremtiden, starter med et arbejde med sig selv. Man bliver en bedre terapeut, hvis man ført og fremmest kan få øje på sine egne ubevidste handlinger, tanker og adfærd. En øget bevidsthed mod det ubevidste, der bor i os alle, giver en klarhed og ro, som vil virke positivt på din egen udvikling, og et anderledes ”neutralt” syn på klienternes udfordringer og behov, så man ikke ubevidst, lægger sin egen historie oveni i klientens ”smertehistorie”. I denne uddannelse er det nødvendigt med 10 timers egenterapi, du kan læse mere om det i programmet. Egenterapi koster 650 kr. i timen hos Christine Erritzøe.

​​​

PROGRAM - SE HER FOR 2021

Fortrydelsesret:

Læs mere her

RENTEFRI - Finansiering!

0 – Renter – 0 Udbetaling

Lene Hansson Wellness kan i samarbejde med Sparxpres tilbyde en billig og nem finansiering af din betaling.

Så let er det!

​​

​Låne eksempler:

Xpres Fast Rentefri: Samlet kreditbeløb 20.000,-. Løbetid 24 mdr. Månedlig ydelse 903,-. Samlede kreditomkostninger 1.656,-. Samlede beløb der skal tilbagebetales 21.656,-. Årlig fast debitorrente 0,00 %. ÅOP 8,0 %.

Lån fra 2.000 – 60.000,-. Løbetid optil 60 mdr. Lånet kan altid indfries uden ekstraomkostninger. Evt. rente, måneds- & oprettelsesgebyr er indregnet i den månedlige ydelse. Endvidere forudsættes betaling via BS. Der er fortrydelsesret. Bevilling kræver positiv kreditgodkendelse.

Øvrige omkostninger, gebyrer, renter, klageadgang, fortrydelsesret mv.​​

Kontakt Lene ​Hansson

Find centeret​

​WELLNESS CENTER

Holbergsgade 24, 1057 København K

Google Maps

​CVR 29636125

Kompetencer

Nyhedsbrev​

Tilmeld dig og modtag gratis opskrfter!

​Facebook

Følg min profil