Lene Hansson Akademiet

 instagram  facebook

LENE HANSSON

​En dedikeret stemme for sundhed og velvære!

​Lene Hansson står som en markant figur inden for sundhedsverdenen med en imponerende karriere som forfatter, tv-vært og bidragyder til avisen BT. Med hele 40 bøger om sundhed har hun formået at dele sin ekspertise og inspiration med et bredt publikum.

Forfatterskab

Lene Hanssons bidrag til litteraturen om sundhed er bemærkelsesværdigt. Hendes 40 bøger er en skattekiste af viden, der spænder over emner som kost, motion, mentalt velvære og livsstilsvalg. Gennem hendes skriftlige værker formår hun at guide læserne mod sundere valg og en forbedret livsstil.

TV vært og formidler

Hendes tilstedeværelse som tv-vært på bl.a. TV2 og TV3, har bragt hendes engagement for sundhed til et bredere publikum. Hun blev i 2005, nomineret til årets bedste kvindelige tv vært.

Hendes evne til at formidle komplekse sundhedsemner på en tilgængelig måde gør hende til en værdifuld ressource for seere, der søger vejledning til en sundere hverdag.


​Avisen BT

Lene Hanssons dedikation til at formidle sundhedsinformation fortsætter gennem hendes mangeårige bidrag til avisen BT. Hendes artikler tjener som en pålidelig kilde til opdateret viden og praktiske råd, der når ud til et bredt læserskab.

Engagement og Indflydelse

Hendes indflydelse strækker sig ud over trykte ord og tv-skærme. Lene Hansson engagerer sig aktivt i at motivere og guide folk til en sundere livsstil. Hendes dedikation til at oplyse og inspirere afspejler sig i hendes mangeårige bidrag til sundhedsverdenen.

Lene Hansson har, gennem årene, etableret sig som en autoritet inden for sundhed og velvære. Hendes forfatterskab, tv-præsentationer og bidrag til avisen BT demonstrerer hendes evne til at formidle komplekse sundhedsemner på en tilgængelig og inspirerende måde. Hendes bidrag har sat et varigt præg på den måde, vi tænker på og praktiserer sundhed i vores daglige liv.

Wellness Center

Holbergsgade 24
DK-1057 København K


Tlf.: +45 7025 8800


Grundet foredrag, klienter og andre aktiviteter ude af huset, varierer det fra uge til uge, hvor ofte der er telefontid. Vi beklager hvis du ringer forgæves, og foreslår dig at lægge en besked på telefonsvaren eller sende en mail til info@lenehansson.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

CVR 28228163

I Wellness Centeret, arbejder alle selvstændigt, med eget cvr. nummer.

Vi kan tilbyde:
Håranalyse - vitamintest
Kostvejledning
Læge - arbejder med livsstilsændringer
Psykoterapi
Coaching
Akupunktur
Fysioterapi
Japansk lifting
Hudpleje og skønhedsbehandlinger
Aroma massage
Sports massage
Thai massage
Totem behandling


Har du spørgsmål vedr. foredrag, håranalyse, informationsaftener, uddannelser m.v.?
Så er du velkommen til at sende os en mail enten via kontaktformularen nedenfor eller på info@lenehansson.dk

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt Lene Hansson

+45 7025 8800

Find centeret

WELLNESS CENTER

Holbergsgade 24, 1057 København K.

,

Google kort

,

Kompetencer

Facebook

Følg min profil

fb_3Følg med på Facebook