Lene Hansson Akademiet

 instagram  facebook

Beretninger fra studerende

Derfor tog jeg uddannelsen som kostvejleder.​

Mit navn er Mette Brødsgård og jeg er indehaver af BoostdinTarm i Esbjerg. Jeg er uddannet lægesekretær i 1995 og har i 13 år arbejdet på Sydvestjysk Sygehus Esbjerg og de sidste 10 år i en lægepraksis i Esbjerg.

Tilbage i 2014 var jeg til et foredrag ved Lene Hansson, hvor jeg for første gang blev gjort opmærksom på Lene´s kostprincipper (kostkombinering og syre/basebalancen).

Jeg fik i december 2014 fjernet min galdeblære pga. galdesten. Derefter blev jeg kun mere og mere syg. I 2016 kontaktede jeg min egen læge, hvor jeg blev henvist til flere forskellige undersøgelser på sygehuset samt ved speciallæger. Alle undersøgelserne viste normale forhold og jeg endte med at få beskeden, at jeg havde kronisk træthedssyndrom, og den kan man desværre ikke behandle !!!

Oktober 2016 tog jeg sagen i egen hånd og kontaktede Lene Hansson. Fik foretaget en vitamin- og mineraltest (cellwellbeing) samt en kostvejledning. Jeg startede straks op på Lene´s kostprincipper samt kosttilskud. Det tog små 3 uger, så kunne jeg mærke en markant forskel i min krop.

I 2017 tog jeg uddannelsen som kostvejleder hos Lene Hansson´s Academy, da jeg ønsker at hjælpe andre der står i en lignende situation til at få et bedre og sundere liv.

Her er jeg så i dag!

I dag er jeg i det Holistiske Sundhedshus i Esbjerg med mit eget firma BoostdinTarm, hvor jeg vejleder klienter efter Lene Hansson´s kostprincipper samt har vitamintesten (cell wellbeing). Jeg er p.t. i gang med uddannelsen til Hydro Colon Terapi, fordi alt sygdom stammer fra tarmen.

Mette Brødsgård, indehaver af BoostdinTarm.

Mit elevforløb hos Lene har været helt forrygende.​

En rejse med egen krop og personlighed - som jeg vil bære med mig resten af livet. Jeg er nok en af de ældste elever, Lene har haft. 64 år gammel besluttede jeg mig for at starte med at læse kostvejlederuddannelsen. Jeg tænkte denne uddannelse kunne være et godt supplement til min pension, så det var helt klart med forretningsbrillerne på, jeg startede op i efteråret 2014. At jeg også ville tabe mig personligt og komme til at se bedre ud, var en sidegevinst jeg også kalkulerede med.

Men jeg skulle blive meget klogere, for det greb mig på helt anderledes vis. Det indblik jeg fik i kostens betydning for vort liv (læs helbred), var af dimensioner, jeg ikke havde drømt om. Ikke kun de spændende undervisere – ikke mindst Lene – som jeg stiftede bekendtskab med undervejs inspirerede mig, men også fordybelsen i faglitteraturen og synergien med de andre i klassen åbnede en helt anden verden. Jeg blev også forskrækket undervejs, for det er ikke rart at se i øjnene, hvad vi hidtil har gjort mod vores krop. Og at tænke på, at man af uvidenhed kan spise sig til sygdom, er nok ikke noget vi almindeligvis tænker på i hverdagen – men heldigvis kan vi jo også spise os til et bedre liv, og det er jo den store trøst.

Nu er et professionelt uddannelsesforløb godt overstået, og jeg erkender at det blev en rejse, der ændrede mit liv og min holdning til, hvad der er godt og skidt for vores krop. Jeg er 8 kg. lettere, 10 år yngre i bodyage – og så ser jeg MEGET bedre ud (når jeg nu selv skal sige det), jeg er blevet fri af allergier og har nedtrappet min tidligere medicin. Min energi har nået nye højder, og min omgangskreds og familie kan næsten ikke kende mig. Derefter er det tanken om, at kunne hjælpe andre til at få et godt liv, der driver mig, ikke så meget de kr. og øre, der kommer på bundlinjen. Se det kom altså bag på mig selv, da jeg tidligere har været kendt for at være en hård forretningskvinde.

Jeg har nu levet efter Lenes principper i 1½ år og det vil jeg fortsætte med resten af livet – måske ikke rig på ussel mammon, men i så høj grad rig på nye venner og ikke mindst ven med min egen krop! Jeg kunne ikke have gjort noget bedre for mig selv på den lange bane – det er aldrig for sent at lære nyt og aldrig for sent at ændre sine kostvaner!

Mvh Hanne Fritzbøger Rau

Kostvejlederuddannelsen ved Lene Hansson har ikke ”bare” været en kostvejlederuddannelse for mig.

Kostvejlederuddannelsen ved Lene Hansson har ikke ”bare” været en kostvejlederuddannelse for mig. Den har også åbnet mine øjne for rigtig mange andre spændende ting. Jeg er blevet meget mere bevidst om, at kosten ikke bare er vigtig, hvis man vil tabe sig eller holde vægten. Den er endnu vigtigere, hvis man vil være eller blive ved med at være sund og rask. Jeg har lært, at man kan komme af med rigtig mange problemer, såsom allergi, eksem, maveproblemer osv. ved at lave en kostomlægning. Jeg har lært noget om raw food/energimad og jeg har lært noget om meta-sundhed. Meget spændende. Og så er det bare dejligt, hvis man kan hjælpe andre til at blive sundere, slankere og gladere. Herudover har jeg lært nogle spændende, engagerede mennesker at kende.

Annette Jensen

Jeg startede på uddannelsen som kostvejleder i januar 2015 på Lene Hansson Academy.

Det blev langt mere end en kost uddannelse.

Det blev også til en unik rejse for mig med selvudvikling, livsstilsændringer, dybere forståelse for psyke, mentalt arbejde og egenomsorg.

Udover Lene og hendes team af dygtige undervisere, mødte jeg et hold af meget individuelle ildsjæle, som hver i sær er meget kompetente og brænder igennem. De er meget passioneret omkring deres arbejde og sætter fagligheden ufattelig høj.
Denne omhu, energi og passion smitter på en livsbekræftende måde og jeg har forankret den, og gjort den til en del af mit eget arbejde.

Det føles fantastisk at modtage klienter og se hvordan disse principper og guidninger hjælper det hele menneske, med at genvinde balance, handlekompetencer og livsgælde. Essensen af Lene's unikke arbejde er, at nøglen til et afbalanceret og sundere liv blandt andet findes via rigtig kostkombinering, som i lærer en masse om på denne uddannelse. Vi er hele mennesker og vores krop, sjæl og psyke hører sammen i en tæt 3enighed. Når vores kost bliver næringsrig og basisk, optages micro og macro stoffer, og dermed kan vores krop igen danne de livsvigtige hormoner og enzymer. Herved heles der også mange ubalancer og sygdomme der er kost relateret, uden klienten egentlig ved det. Det skaber forundring og glæde hos klienten hver gang, og det er løn i sig selv.

De bedste hilsner
Maria Helene Friis Ib

Kontakt Lene Hansson

+45 7025 8800

Find centeret

WELLNESS CENTER

Holbergsgade 24, 1057 København K.

,

Google kort

,

Kompetencer

Facebook

Følg min profil

fb_3Følg med på Facebook