​Lene Hansson Wellness Center

info@lenehansson.dk

Professionel kostrådgivning •  Ernæringskurser online

Uddannelse i kost-, og hormonvejledning •  Uddannelsesstart 2 gange årligt

Kostvejledning i Lene Hanssons Wellness Center

Personlig kostvejledning er for dig, som gerne vil have styr på din kost på en realistisk og motiverende måde

Sådan forgår det:
Du bestiller direkte hos en af Lene Hansson's to kostvejledere
​(Janne eller Christine), når du har bestemt dig for, hvilket fokus du har behov for, i din vejledning. Du kan læse mere om begge kostvejleder herunder og deres speciale.

Inden du fremmøder til kostvejledning, får du tilsendt en maddagbog og en helseprofil, som du venligst skal udfylde og medbringe, inden det første møde.

På denne måde får kostvejlederen et godt overblik over hvordan du sammensætter din kost og et billede af din sundhed generelt. 

Du booker direkte med dem og betaler i henhold til deres priser og betalingsanvisning. 

Kostvejleder og Professionsbachelor i Sundhed og Ernæring, Christine Erritzøe.

Vi fokuserer på, at du sammen med Christine, ønsker at ændre din kost og livsstil, så din krop, mave/tarmsystem og dine hormoner kommer i balance. Sammen med Christine, lægges en plan for hvordan netop du når dine ønsker og mål, på en realistisk måde, som passer ind i din hverdag. Kostvejledning kan også foregå pr. telefon eller via mail.

Christines speciale

​Mave-tarm problematikker

Fordøjelsesproblemer

FODMAP konsultationer

Tarmlidelser

Hormonelle ubalancer, f.eks. diabetes 2, stofskifte problematikker, barnløshed og PCOS

Depression og tristhed

Sundhed og forebyggelse af livsstilssygdomme

Booking og mere information

Du kan kontakte Christine på tlf.: 60441095 og via email

christine.erritzoe@jubii.dk

​Varighed og pris

Ca. 1 time, kr. 1100,-

​​

Opfølgning 30 minutter:

Kr. 500,-

​Alle konsultationer skal forudbetales, og afbestilling skal ske mindst 24 timer før konsultationen, ellers mistes beløbet. Christine oplyser kontonummer til forudbetalingen.

Christine tilbyder også

​Tankefeltsterapi –​ TFT

​Tankefeltsterapi er en fantastisk effektiv og smertefri metode til at få det bedre i krop og sind.​ Gennem samtale, finder I ud af, hvor i den fysiske krop, der er fastlåste spændinger og smerter, som gennem lette små bank, med en finger, kan frigøres, via særlige meridianpunkter. Metoden kan både forløse spændinger, smerter og psykiske ubalancer samt ubehag.


METAsundhed

Alle fysiske symptomer betyder også noget rent psykisk. Så hvad er det som din krop prøver at fortælle dig?

Meta betyder at se noget oppefra – altså vi ser noget i et større perspektiv. Vi ser en sammenhæng i stedet for kun et lille udsnit. I METAsundhed kombineres det bedste fra sundhedsvæsenet, komplementær og alternativ behandling, da disse samlet netop skaber det bedste resultat for at du kommer i balance.​ Din krop prøver ofte på at fortælle dig noget, det sker gennem bla. smerter og spændinger og sygdom. Det er her, at METAsundhed kan være en øjenåbner, og give redskaber til, hvordan krop og psyke hænger sammen.

​​Læs mere her

Kostvejleder Janne Larsen

​Vi fokuserer på, at du ønsker at ændre din kost og livsstil, så din krop og vægt kommer i balance. Sammen med Janne, lægges en plan for hvordan netop du når dine ønsker og mål, på en realistisk måde, som passer ind i din hverdag.

Jannes speciale

​Vægttab, sundhed og forebyggelse af livsstilssygdomme, energioptimering af din hverdag gennem sund kost

Information og booking

Hvis du ønsker at bestille tid, få mere information eller har spørgsmål til ovenstående kan du kontakte kostvejleder Janne Larsen på tlf.: 29910119 eller

​via sundmedjanne@gmail.com

​Alle konsultationer skal forudbetales, og skal du afbestille eller ændre din booking, skal det ske mindst 24 timer før, ellers mistes betalingen. Janne oplyser kontonummer til forudbetalingen, ved booking.

logo-bottom

Wellness Center

Uddannelse som kostvejleder, hormonvejleder og METAvejleder

Kosttvejledning, vitamintest

Online kurser

Nyhedsbrev