​Lene Hansson Academy

 instagram  facebook

Mere om Lene's helt nye bog​....."Veganer på deltid"

Ny bog af Lene Hansson – ”VEGANER PÅ DELTID”, forlaget Hovedland

- udkommer d. 4. Maj, 2020 i boghandlere og kan allerede fåes på nettet!

I øjeblikket taler man meget om vores spisevaner kontra virus, miljø og sundhed, og selv om der er både for og imod, at vi skærer ned på bl.a. kød, så er en ting helt sikkert; man får et bedre helbred, fordøjelse og psyke, af at spise en mere plantebaseret kost.


​·​”Når jeg gennem årene har spurgt folk, om de kunne forestille sig at blive veganere, siger de for det meste ”nej.” …Så tænker de sig lidt om, og så svarer de ofte, ”jo hvis det var et par dage om ugen.”

Det er bogen til disse – mange, mange mennesker, Lene Hansson har skrevet.

Ved at leve vegetarisk og siden vegansk, opdagede Lene Hansson, at hun blev fri for en række sygdomme, der havde plaget hende i mange år, såsom irritabel tarm, allergi, astma, eksem, leddegigt og overvægt. Det er baggrunden for Lene Hansson's ”Veganer på deltid”, en fremkommelig opskrift på "en trin for trin" livsstilsbog.

De mange spørgsmål som Lene har hørt gennem årene "får jeg nok B12, protein, kalk og jern, når jeg ikke spiser kød eller drikker mælk", har hun belyst på en overskuelig og nem måde og faktisk viser, at gennem plantemad, for du ofte mere protein, kalk og jern, end hvis du f.eks. spiser kød. De gamle myter om at vi skal have animalske produkter for at overleve, aflives, på en enkel og naturlig måde og derved kan både et større velvære for kroppen, sindet og planeten, sættes i gang.

​Her er bogen til dig, der gerne vil i gang med en vegansk livsstil - på deltid - eller bare indføre mere plantemad i hverdagen...Bogen er praktisk inddelt efter årstiderne og dermed også opfordrer læseren, til at anvende årstidens tilgængelige råvarer, samt Lenes opskrifter, og endnu et miljøhensyn efterkommes.

Dette er Lene Hansson's bog nummer 40, i år har hun samtidig 30 års jubilæum som kostvejleder.

Udsalgspris er 249,-

Kontakt Lene ​Hansson

Find centeret​

​WELLNESS CENTER

Holbergsgade 24, 1057 København K.​

Google Maps

​Facebook

Følg min profil

fb_3 Følg med på Facebook