​Lene Hansson Academy

 instagram  facebook

Irritabel tarm - få skræddersyet kostvejledning

Irritabel tarm kan sagtens blive bedre, med den rette kost. 

Kostvejleder Janne Larsen, hjælper dig, der har problemer med irritabel tarm. ​Janne arbejder i Lene Hansson Wellness Center, med klienter der har problematikker og udfordring med fordøjelsen, gennem særlige kostprogrammer, tilrettelagt for dette. Hun anvender bla. FODMAP og kostkombinering, der hurtigt giver lindring og forbedring.


Vi tager udgangspunkt i din hverdag med irritabel tarm

​Når du har irritabel tarm, vil din kostvejledning blive tilrettelagt ud fra dit udgangspunkt, behov og hverdag. Det vil sige ud fra dine ønsker og input, og efter Lene Hansson's kostprincipper, så du på den måde når sikkert frem mod dine mål.

​Kontakt os i dag og få professionel rådgivning

​Har du spørgsmål til vores vejledning ved kost til en irritabel tarm, eller vil du gerne bestille en kostvejledning hos Janne, så kan du ringe på tlf.: 29910119 eller skrive til sundmedjanne@gmail.com

Janne tilbyder både en enkelt konsultation eller forløb og du kan kombinere det med en vitamintest, som Janne også udfører. Dette kan give et endnu bedre billede af evt. mangler og hvad der gennem kosten, kan rettes op på.

Vil du være kostvejleder?
​Så læs mere her om Lene Hansson uddannelser, der foregår både i København og Silkeborg!

​Bliv uddannet SUNDHEDSCOACH på Lene Hansson Academy

Her er en NY uddannelse der tager udgangspunkt i det hele menneske, for den taler til det mentale, det følelsesmæssige og det intellektuelle individ. 

Vores fokus med denne uddannelse er, at gøre dig i stand til, bedre at forstå hvordan psyken kan spænde ben, for at man når sine mål, det kan være vægttabsmæssigt eller mål med personlig udvikling.

​PROGRAM - klik her

logo-bottom

Wellness Center

Åbningstider efter aftale. Aftaler kan laves på info@lenehansson.dk​

Nyhedsbrev - tilmeld dig og modtag gratis opskrfter!