​Lene Hansson Academy

 instagram  facebook

Vitamintest til mennesker​

Dine celler, dine organer og dine systemer i kroppen, bliver opbygget af den mad du indtager, men det er ikke den eneste vigtige faktor for et optimeret velvære. Din fordøjelsesfunktion er også meget vigtig, for hvis du ikke fordøjer din mad korrekt, er det heller ikke sikkert, at du får optaget nok næringsstoffer.

Vores jord og de afgrøder vi dyrker, er blevet mere og mere næringsfattige og det er blevet svært at spise på den rigtige måde, så man får dækket alle næringsbehov.

​Vi danskere er ”rigtig gode” til at spise alt for meget varmetilberedt mad, hvor op til 70% af næringsstofferne, kan være ødelagt og derfor får vi reelt ikke næringsstoffer nok. Dette kan være medvirkende årsag til livsstilssygdomme, overvægt og ubalancer, både fysiske og psykiske. ​

I den moderne verden vi lever i, er vi også påvirket af vores miljø, det vil sige elektrosmog fra wifi, tv skærm, computere, 5G, telefoni samt fra den stigelse forurening der er, fra vores industri. Det sætter et mærke på vores gener, og det kaldes for en EPI GENETISK MARKERING. Disse epi genetiske påvirkninger, er dem som er medbestemmende til, om vi forbliver raske eller vi bliver syge.

I en håranalyse fra Cell Wellbeing, kan du se hvilken vej dine gener udfolder sig, og derved også se årsagen til, at du ikke er i balance, samt hvad præcis du skal gøre, for at opnå en balance samt en optimering af din kost, idet du gennem håranalysen, også modtager en personlig fødevareplan, der gælder i 90 dage. Herefter er det tid til en retest, så vi kan se om der er mere der skal rettes ind, samt evt. hvilke næringsmarkører der stadig skal adresseres.

LENE HANSSON I "METTES MIX" PÅ KANAL 1

Se med her og hør om vitamintesten, som Lene fortæller om, og hvor værtinden, Mette, afprøver testen. KLIK HER

VIL DU SOM BEHANDLER VIDE HVORDAN DU KAN ARBEJDE MED CELL WELLBEING HÅRANALYSE? SE MERE HER

En simpel håranalyse, via hårcelle og strå, kan vise dig, på blot 15 minutter, hvad du er i underskud af, i forhold til:

·​vitaminer

·​mineraler

·​essentielle fedtsyrer

·​aminosyrer

·​antioxidanter m.m.

Rapporten du modtager, giver også et billede af:

  • om du er på virket af stråling fra WiFi, mobiltelefon, computerskærm m.m.
  • om du lider af svamp, parasitter eller har en ubalance i din tarmbakteriflora
  • er belastet med giftstoffer fra giftige metaller, kemikalier eller stråling.


​Alle disse påvirkninger fra dine omgivelser, kan svække dit immunsystem, fordøjelse og celleenergien.

​Vores vitamintest kaldes for ”Cell Wellbeing ”og der trækkes 4 hår ud, som analyseres med hårroden, af en særlig scanner.


​Du kan læse mere om Cell Wellbeing her:
www.cell-wellbeing.com

En kombineret vitamintest og konsultation, med Lene Hansson som kostvejleder,

​koster 2100,- kr. der skal betales forud ved bestilling af tid. Priserne kan variere alt efter behandler , land og kombinerede konsultation.

Udover din konsultation modtager du også, på din email, en 90 dages optimeringsplan, på
​37 sider, samt en fødevareplan, der trin for trin, viser dig hvad du skal spise og gøre, for at optimere ​dine cellers velvære.

​Det anbefales at du følger op på din første vitamintest, med en såkaldt "re-test", som du booker sammen med din behandler, så du kan blive fulgt op.

Bestil en tid her hos Lene Hansson i København.

Kontakt Lene ​Hansson

Find centeret​

​WELLNESS CENTER

Holbergsgade 24, 1057 København K.​

Google Maps

​Facebook

Følg min profil

fb_3 Følg med på Facebook