​Lene Hansson Academy

 instagram  facebook

                                           Tag til solrige Algarve og forkæl dig selv med en skøn SPA-, eller golfrejse!


​Hvad med at prøve en helt særlig SPA og DETOX tur, der byder på vitaminrig mad, yoga, meditation, fitness, golf, lækre pools, afslapning og andre gode oplevelser, for krop og sjæl?

Her er turen for dig, der gerne vil give dig selv et pusterum, genfinde energien, fylde din krop med glad, sund og nærende mad og på samme tid, bo i hyggelige omgivelser, ​på den skønne Algarvekyst, som Portugal er særlig kendt for.

​Lene Hansson drev tilbage i 2001 sin egen SPA farm, i bjergene på Algarve kysten, hvor man boede, spiste og fik behandlinger, gennem hendes programmer.

​Nu er Lene tilbage på algarve, denne gang ved kysten, nær Vila Moura, en fantastisk marina, der omgrænses af smukke og naturskønne strande. Lene er indgået et samarbejde med LONGEVITY COUNTRY CLUB, der ligger 5 minutters kørsel fra Vila Moura og ca. 40 minutters kørsel fra lufthavnen i Faro. 

Country klubben er en SPA og helseklub, hvor man bor, får behandlinger, spiser og alt ånder af fred og ro, omgrænset af smuk natur og en skøn strand, tæt på. Man kan være super aktiv med fitness og motion eller bare slappe af og nyde den helt særlige rolighed, stedet emmer af.

Spil golf på nogle af Europas lækreste baner!

Hvis du er til golf, så finder du inden for meget kort distance, nogle af Europas fineste golfbaner og golf akademier. 


Her kan du se en PDF, som du kan downloade, med golfpriser på banerne, der ligger i nærområdet.

Golf er et tilkøb og du kan sammen med os, bestille dine baner, til en særlig pris, når du også bestiller opholdet gennem Lene Hansson. Golfbags kan lejes i klubberne, ligeledes buggy og der er ofte gratis transport fra hotellet til de forskellige klubber.

Skal du med?

Lene's særlige SPA uge på ​LONGEVITY er placeret fra lørdag d. 5  oktober til lørdag d. 12. oktober, 2019 = UDSOLGT!

Næste rejse er placeret fra d. 14. marts, 2020 - 21. marts, 2020. 

Priser på SPA ophold

1 person i eget værelse, med toilet og te køkken (opgraderet til suite), inkl. alle aktiviteter og mad i 7 dage

PRIS: 2019

Euro: 1142,- (ca. 8550,- DKR.)

(betales i EURO til LONGEVITY)

2 personer der deler værelse, med toilet og tekøkken (også opgraderet til en suite), inkl. alle aktiviteter og mad i 7 dage.

PRIS 2019:

Euro: 897,- (ca. 6700,- DKR. pr. person)

​(betales i EURO til LONGEVITY)

​Priser for 2020 er endnu ikke offentliggjort.

Opholdet bestilles og betales direkte til Lene Hansson. 


Fly til Algarve

Du booker og betaler selv din flybillet, vi anbefaler Norwegian Airlines, der flyver direkte til Faro lufthavn (på Algarve kysten). Norwegian flyver både fra København og Billund. Du kan også vælge SAS der har direkte fly til og fra Algarve.

Se mere om flytider hos Norweigan her

Se mere her om flytider med SAS

Transport fra Faro lufthavn til Vila Moura sker med Taxi, det koster ca. 36 Euro hver vej. Hvis man rejser som en gruppe, er det muligt at bestille en transport fra lufthavnen til LONGEVITY og retur.

En mulighed er også at leje en bil selv. Transporttiden fra lufthavnen og til LONGEVITY er ca. 30 minutter. 

​Vil du med på næste til tur marts, 2020?

Klik her for en formular, som du bedes udfylde, hvis du er interesseret i næste tur, i marts, 2020. Formularen downloades til din egen pc, scannes og sendes her til lene@lenehansson.dk som en vedhæftning.

skærmbillede 2019-03-07 12.46.25


​På denne country club, kan du selv vælge din koststil, om den skal være super sund og udrensende, glutenfri eller du f.eks. vil vælge en 50/50 diæt, der byder på flydende måltider (smoothies, juicer, supper) der gavner både humør, vægt og immunsystem. Det er også muligt at få almindelig sund mad!

Dette er hvad du kan glæde dig til;

Lene modtager dig når du ankommer til LONGEVITA COUNTRY CLUB, og i den uge du bor der, får du;

  • Op til 5 måltider om dagen
  • Basisk vand fra Monchique bjergene
  • Fri adgang til Detox & Relax Wet Area Circuit (Infra-Red Sauna, Dampbad, Ice Fountain, Epsom Salt Room, Sensations Showers Tunnel Experience, Relaxing Room, udendørs pool og en opvarmet Multijet Pool)
  • Fri adgang til Longevity Vitality Plan, den daglige aktivitetsliste, hvor du kan deltage i gruppe sessions med f.eks. Body & Mind (Yoga, Pilates, Stretching, Meditation) Body & Fitness (Core Training, Tone & Fit, Jump, Fitball) Sports & Leisure (gåture, dans, jogging og cykelture I det smukke terræn og til stranden). Fri adgang til fitnessrummet og tennisbaner (se aktivitetsplan længere nede på siden)

  • Gratis transport til Vila Moura og stranden

  • 3 gruppe aktiviteter og coaching med Lene

Tilkøb er kropsbehandlinger, som særlig anbefales til dig der vil hjælpe din krop godt på vej mod en udrensning. Især kan detox massage, body scrub og mudder eller algebehandling anbefales for forbrændingen. Dette bestilles ved ankomsten til country klubben og betales direkte på stedet.​

skærmbillede 2019-02-25 16.09.40

Se flere billeder og program her (PDF du kan udskrive)

Her ser du LONGEVITY's aktivitetsplan, som er inklusive dit ophold, du kan vælge alle de aktiviteter du ønsker!

          "Lad mad, sol og glæde være din medicin"

LONGEVITY CEGOHNA COUNTRY CLUB
​Estrada de Albufeira
​8125 - 300 VILA MOURA - ALGARVE - PORTUGAL
​​TLF.: +351 289 300 850​
www.longevityvilamoura.com

reservations@longevityvilamoura.com​Bliv uddannet SUNDHEDSCOACH på Lene Hansson Academy

Her er en NY uddannelse der tager udgangspunkt i det hele menneske, for den taler til det mentale, det følelsesmæssige og det intellektuelle individ. 

Vores fokus med denne uddannelse er, at gøre dig i stand til, bedre at forstå hvordan psyken kan spænde ben, for at man når sine mål, det kan være vægttabsmæssigt eller mål med personlig udvikling.

​PROGRAM - klik her

logo-bottom

Wellness Center

Åbningstider efter aftale. Aftaler kan laves på info@lenehansson.dk​

Nyhedsbrev - tilmeld dig og modtag gratis opskrfter!