​Lene Hansson Academy

 instagram  facebook

Vil du arbejde med vitamintesten?

Bliv en endnu bedre behandler for dine klienter!

Som terapeut giver Cell​ Wellbeing ​dig en mulighed for, at være præcis omkring dine klienters kosttilskud, samt om hvilken kost de bør spise, for at optimere deres helbred. Der er mulighed for at arbejde dybt og detaljeret med den nyeste​testmetode i din klinik, baseret på​ epi-genetik gennem en hårtest, hvor vi anvender både hårrod og hårstrå.

Cell​ Wellbeing er en hårscanner, der betegnes som en ”S-drive”, der scanner​hårcellen, på blot 15 minutter. Måleudstyret er nemt at bruge og som terapeut kan du ikke gøre noget forkert, fordi det kræver ikke års erfaring at anvende. Den første gang ​du scanner håret (roden) og får svaret, kan du med det samme, inkludere det i din konsultation.​

Håret og​ roden gemmer information som vibrationsenergi og det er således den ideelle struktur, der skal anvendes som​ en informativ​bio-markør. Håret ​er en celle – lige som en kropscelle,​ der lagrer​oplysninger fra​ mikro​-, og​ makromiljøet. Den gemmer også på informationer om giftstoffer, såsom tungmetaller.​

Se her en videnskabelig artikel fra NASA, omkring det nyttige i at anvende håret
​som markør for ubalancer og næringsmangler.

Din klient får en grundig rapport med kostråd

Som klient får man på sin e-mail, en 37 siders rapport, der tydeligt viser hvilke mangler og ubalancer, som cellebilledet giver. Det kan være vitaminer, mineraler, antioxidanter, fedtsyrer, aminosyrer samt hvordan cellerne er påvirket af f.eks. stråling i hjemmet (Ipad, ​mobiltelefoner, WIFI), eller om cellerne er påvirket af giftstoffer, svamp, m.m.​

Som professionel behandler, kan du anvende rapporten, fordi den giver dig
​Epi​genetiske informationer om kroppens 5 primære systemer;

- Fordøjelsen

- Hjerte/kredsløb

- Bevægeapparatet

- Nervesystemet

- Hormonsystemet​

Hvad er Epigenetik​

Vores DNA indeholder alt den information der skal til for at bygge en organisme op. DNA er en streng af data med forskellige kombinationer af 4 forskellige kemiske komponenter. Dannelse af denne information sker i cellens kerne. Det er derfor vigtigt at disse kombinationer sker 100% korrekt, da vi ellers bygger videre i en forkert retning.

I dag ved vi at disse kombinationer kan ændres ved udefra kommende faktorer og ikke bare ved almindelig transkription. Disse faktorer kalder man epigenetik!

EPI er græsk og betyder ved siden af. Den proces man kalder Epigenetik handler altså om alle forandringer i genetikken der ikke er ansvarlige for selve DNA-sekvensen, men som sker ved siden af kernen inde i cellen.

Epigenetiske mekanismer påvirkes af typisk negativt af faktorer såsom

- Alder

- Forurening

- Stress

- Kemikalier​

- Lægemidler​

- Kost i både positivt og negativt

​Denne type af rapport, kan også vise om cellerne er dehydrerede, om produktion af hormoner og om proteinsyntesen fungerer, idet man kan se en indikation af cellens metaboliske funktioner.

Alle rapporter viser​ også hvilke fødevarer man kan spise, for at optimere sit helbred, specifikt ud fra de personlige mangler og ubalancer, som rapporten viser. ​Klienten får rapporten i sin mail, og der afsættes en periode på 90 dage,​ indtil klienten igen skal testes, for at se om cellernes behov er dækket.​

GRATIS INFOAFTEN - KUN FOR BEHANDLERE og dig der ønsker at arbejde med dyr - ONLINE,
​D. 18. december kl. 19.30 - 21.00, 2023.

Deltag i et spændende og informationsgivende live infomøde, via webinar (ZOOM).


​På denne aften, kan du høre mere om, hvordan du kan integrere Cell Wellbeing håranalyse, i din klinik og arbejde med scanneren. Du vil også høre om epi-genetik og hvordan man anvender scanneren, systemet og tolker en rapport, som genereres udfra håranalysen.

Webinaret er uforpligtende og du tilmelder dig via info@lenehansson.dk eller ringer på 70258800.

Hvis du ønsker at høre mere om hårnalaysen, er du også altid velkommen til at kontakte os.

Andre typer af rapporter

Cell Wellbeing har også udarbejdet  forskellige rapporter, der henvender sig til ​klienter:

  • ​der ønsker et optimeret velvære - rapport til klinikker
  • ​sportsrapporter - klinikker og fitness centre samt atletikklubber
  • veganere - til klinikker og wellness centre
  • børn under 12 år - til klinikker og wellness centre
  • anti aging - og "hud, hår og negle" til wellness centre, Spa, frisører og kosmetologer m.m.
  • RAPPORTER FOR HUNDE, KATTE OG HESTE, når du er dyreterapeut eller dyrlæge (se mere længere nede på siden)
  • Se alle rapporter her, KLIK

Hvordan kommer du videre?

Ønsker du at høre mere om hvordan du selv kan anvende S-drive i din klinik, kan du  kontakte kostvejleder Lene Hansson, på nedenstående mail.

​Vi har i vores samarbejdsgruppe i Danmark og i Skandinavien, flere privatlæger, kostvejledere, diætister, akupunktører, kropsbehandlere, kinesiologer, dyrlæger, dyreterapeuter, m.m. der alle arbejder med håranalysen, som en del af deres konsultationer.

FINANCIERING

Vi tilbyder banklån gennem SPAR NORD BANK eller leasing gennem DLL.

DU KAN AFBETALE HELT NED TIL CA. 700 KR. PR MÅNED.  
Se mere her

NORGE, SVERIGE, ISLAND,

Henvendelse sker venligst til: lene@lenehansson.dk

Eller via tlf: 25888800

​Du kan læse mere om Cell Wellbeing på www.cell-wellbeing.com

Cell Wellbeing for dyr

​Er du terapeut for dyr, arbejder med dyr, har en butik hvor du sælger foder til hunde og katte, eller er dyrlæge, kan du også arbejde håranalysen. Der er nemlig udviklet særlige rapporter til hunde og katte, samt heste. Det er en unik måde at hjælpe vores kæledyr på - du kan forebygge ubalancer og lidelser, som dit kæledyr måske har svært ved selv at udtrykke.

I samarbejde med dyrlæge Theresa Schumann og dyrlæge Anett Weber, har vi udviklet rapporter for heste, hunde og katte. Du kan læse mere om Theresa Schumann her ​- der er hunde., og hestekiropraktor samt dyrlæge.

Hunde, katte og heste - vil du være med i vores team?

For at kunne arbejde med håranalysen til hunde og katte, skal du. på et kursus, der afholdes af Lene Hansson og dyrlæge Theresa Schumann.

Kontakt venligst Lene Hansson på info@lenehansson.dk hvis du vil vide hvordan du kan implementere Cell Wellbeing håranalyse til hunde og katte i din forretning.

RENTEFRI - Finansiering!

0 – Renter – 0 Udbetaling

Lene Hansson Wellness kan i samarbejde med Sparxpres tilbyde en billig og
​nem finansiering af din betaling.

Så let er det!

​Låne eksempler:

Xpres Fast Rentefri: Samlet kreditbeløb 20.000,-. Løbetid 60 mdr. Månedlig ydelse 403,-. Samlede kreditomkostninger 4.140,-. Samlede beløb der skal tilbagebetales 24.140,-. Årlig fast debitorrente 0,00 %. ÅOP 8,0 %.

Lån fra 3.000 – 100.000,-. Løbetid optil 72 mdr. Lånet kan altid indfries uden ekstraomkostninger. Evt. rente, måneds- & oprettelsesgebyr er indregnet i den månedlige ydelse. Endvidere forudsættes betaling via BS. Der er fortrydelsesret. Bevilling kræver positiv kreditgodkendelse.

Kontakt Lene ​Hansson

Find centeret​

​WELLNESS CENTER

Holbergsgade 24, 1057 København K.​

Google Maps

​Facebook

Følg min profil

fb_3 Følg med på Facebook