Lene Hansson Akademiet

 instagram  facebook

Vil du arbejde med vitamintesten?

Bliv en endnu bedre behandler for dine klienter! ​​Med

Cell Wellbeing har du som terapeut mulighed for præcis vejledning om dine klienters kosttilskud og kostvalg for at optimere deres sundhed. Den avancerede hårtest baseret på epigenetik giver mulighed for dybdegående analyse og anvendelse af den nyeste testmetode i din praksis.

Cell Wellbeing tilbyder en hårscanning, kendt som 'S-drive', der på blot 15 minutter scanner hårcellerne. Udstyret er let at bruge, og som terapeut er det enkelt at implementere det i din praksis uden krav om årelang erfaring. Efter den første scanning af hårrødderne kan du straks inkorporere resultaterne i dine konsultationer.

,

Håret og hårrødderne indeholder værdifuld information i form af vibrationsenergi og fungerer som en informativ biomarkør. Det opbevarer detaljer om mikro- og makromiljøet samt potentielle toksiner som tungmetaller.

,

Dine klienter modtager en omfattende rapport med kostvejledning og kostråd. Rapporten, som sendes pr. e-mail og er på 37 sider, tydeliggør mangler og ubalancer i cellerne. 

,

Den identificerer mangler i vitaminer, mineraler, antioxidanter, fedtsyrer, aminosyrer og også påvirkninger fra stråling i hjemmet (f.eks. iPad, mobiltelefoner, WIFI) eller påvirkninger fra toksiner og svampe.

,

Som professionel behandler kan du trække fordele af denne rapport, der leverer epigenetisk information om kroppens primære systemer: fordøjelse, hjertekredsløb, bevægeapparat, nervesystem og hormonsystemet.

,

Epigenetik omhandler ændringer i genetikken udløst af eksterne faktorer som alder, forurening, stress, kemikalier, medicin og kost, både positivt og negativt. Rapporten kan også indikere dehydrering, hormonproduktion og cellernes proteinsyntese, der kan bruges som indikation af cellernes metaboliske funktion.

,

Rapporterne indeholder også anbefalinger til kosttilpasninger baseret på individuelle mangler og ubalancer. Klienten modtager rapporten via e-mail og en periode på 90 dage afsættes, inden klienten teste igen for at vurdere cellernes behov er dækket.

,

,

GRATIS INFOAFTEN - KUN FOR BEHANDLERE og dig der ønsker at arbejde med dyr - ONLINE,


Mandag d. 10.6 kl. 18.00 - ca. 19.15

Deltag i et spændende og informationsgivende live infomøde, via webinar (ZOOM).


På denne aften kan du høre mere om, hvordan du kan integrere Cell Wellbeing håranalyse, i din klinik og arbejde med scanneren. Du vil også høre om epi-genetik og hvordan man bruger scanneren, systemet og tolker en rapport, som genereres udfra håranalysen.

,

Webinaret er uforpligtende og du tilmelder dig via info@lenehansson.dk eller ringer på 70258800.

,

Hvis du ønsker at høre mere om hårnalaysen, er du også altid velkommen til at kontakte os .

,

Andre typer af
rapporter

Cell Wellbeing har også udarbejdet forskellige rapporter, der henvender sig til ​klienter:

  • ​der ønsker et optimeret velvære - rapport til klinikker
  • ​sportsrapporter - klinikker og fitnesscenter samt atletikklubber
  • veganere - til klinikker og wellness center
  • børn under 12 år - til klinikker og wellness center
  • anti aging - og "hud, hår og negle" til wellness center, Spa, frisører og kosmetologer mm
  • RAPPORTER FOR HUNDE, KATTE OG HESTE, når du er dyreterapeut eller dyrlæge (se mere længere nede på siden)
  • Se alle rapporter her, KLIK

Hvordan kommer du videre?

Ønsker du at høre mere om, hvordan du selv kan anvende S-drive i din klinik, kan du kontakte kostvejleder Lene Hansson, på nedenstående mail
.

​Vi har i vores samarbejdsgruppe i Danmark og i Skandinavien, flere privatlæger, kostvejledere, diætister, akupunktører, kropsbehandlere, kinesiologer, dyrlæger, dyreterapeuter, mm der alle arbejder med håranalysen , som en del af deres konsultationer.

,

FINANSIERING

Vi tilbyder banklån gennem SPAR NORD BANK eller leasing gennem DLL.

DU KAN AFBETALE HELT NED TIL CA.1000 KR. PR MÅNED.Se  
mere hende

NORGE, SVERIGE, ISLAND,

Henvendelse sker venligst til: lene@lenehansson.dk

Eller via tlf:
25888800

Du kan læse mere om Cell Wellbeing på www.cell-wellbeing.com

,

,

Cell Wellbeing for dyr

​Er du terapeut for dyr, arbejder med dyr, har en butik hvor du sælger foder til hunde og katte, eller er dyrlæge, kan du også arbejde håranalysen. Der er nemlig udviklet særlige rapporter til hunde og katte, samt heste. Det er en unik måde at hjælpe vores kæledyr på - du kan forebygge ubalancer og lidelser, som måske har svært ved selv at udtrykke.

,

I samarbejde med dyrlæge Theresa Schumann og dyrlæge Anett Weber, har vi udviklet rapporter for heste, hunde og katte. Du kan læse mere om T heresa Schumann her ​- der er hunde., og hestekiropraktor samt dyrlæge.

,

​Hunde , katte og heste - vil du være med i vores team?

For at kunne arbejde med håranalysen til hunde og katte, skal du. på et kursus, der afholdes af Lene Hansson og dyrlæge Theresa Schumann.

,

Kontakt venligst Lene Hansson på info@lenehansson.dk hvis du vil vide hvordan du kan implementere Cell Wellbeing håranalyse til hunde og katte i din forretning.

,

RENTEFRI - Finansiering !

​0 – Lejer – 0 Udbetaling

Lene Hansson Wellness kan i samarbejde med Sparxpres tilbyde en billig og
nem finansiering af din betaling.

lad er det!

,

Låne eksempler:

Xpres Fast Rentefri: Samlet kreditbeløb 20.000,-. Løbetid 60 mdr. Månedlig ydelse 403,-. Samlede kreditomkostninger 4.140,-. Samlede beløb der skal tilbagebetales 24.140,-. Årlig hurtig debitorrente 0,00 %. ÅOP 8,0 %.

,

Lån fra 3.000 – 100.000,-. Løbetid optil 72 mdr. Lånet kan altid indfries uden ekstraomkostninger. Evt. leje, måneds- & oprettelsesgebyr er indregnet i den månedlige ydelse. Endvidere forudsættes betaling via BS. Der er fortrydelsesret. Bevilling kræver positiv kreditgodkendelse.

,

,

Kontakt Lene Hansson

+45 7025 8800

Find centeret

WELLNESS CENTER

Holbergsgade 24, 1057 København K.

,

Google kort

,

Kompetencer

Facebook

Følg min profil

fb_3Følg med på Facebook