​Lene Hansson Academy

 instagram  facebook

Uddannelse på Lene Hansson Academy

Lene Hansson Academy giver dig en holistisk uddannelse, inden for kost-, og livsstil, som du hurtigt kan anvende på dig selv og i din klinik.

Lene Hansson har mere end 30 år erfaring inden for kost og ernæring og har sammen med en vifte af behandlere, terapeuter og professionsbachelor i Sundhed og Ernæring, opbygget de 3 uddannelser, som du kan læse om på denne hjemmeside.

​Målet har været, at sammensætte en undervisning, der nemt kan integreres i dit eget daglige liv og hvor du hurtigt selv ser resultater, med Lene Hansson's kostprincipper. Undervisningen indeholder også personlig udvikling, som du kan tage i brug med det samme.​

Uddannelsen på Lene Hansson Academy er til dig som bare er nysgerrig på sund livsstil til dig der ønsker at arbejde med kostvejledning. Dette kræver dog en bestået eksamen.

Læs mere her om hvordan du kan blive vores næste
​kost-, og hormonvejleder

Vores uddannelsessteder er i København og i Silkeborg og vi har holdopstart en gang om året, samt en række gratis informationsaftener, begge steder.

Informationsaftener afholdes ONLINE og al undervisning kan også tages online, hvis man ikke har mulighed for for fremmøde.​​

RENTEFRI - Finansiering!

0 – Renter – 0 Udbetaling

Lene Hansson Wellness kan i samarbejde med Sparxpres tilbyde en billig og nem finansiering af din betaling.

Så let er det!

​Låne eksempler:

Xpres Fast Rentefri: Samlet kreditbeløb 20.000,-. Løbetid 60 mdr. Månedlig ydelse 403,-. Samlede kreditomkostninger 4.140,-. Samlede beløb der skal tilbagebetales 24.140,-. Årlig fast debitorrente 0,00 %. ÅOP 8,0 %.

Lån fra 3.000 – 100.000,-. Løbetid optil 72 mdr. Lånet kan altid indfries uden ekstraomkostninger. Evt. rente, måneds- & oprettelsesgebyr er indregnet i den månedlige ydelse. Endvidere forudsættes betaling via BS. Der er fortrydelsesret. Bevilling kræver positiv kreditgodkendelse.

Øvrige omkostninger, gebyrer, renter, klageadgang, fortrydelsesret mv.​

Kontakt Lene ​Hansson

Find centeret​

​WELLNESS CENTER

Holbergsgade 24, 1057 København K.​

Google Maps

​Facebook

Følg min profil

fb_3 Følg med på Facebook