​Lene Hansson Academy

 instagram  facebook

Uddannelse

Lene Hansson Academy giver dig de nyeste uddannelser, inden for kost-, og livsstil, som du hurtigt kan anvende på dig selv og i din klinik.

Lene Hansson har mere end 30 år erfaring inden for kost og ernæring og har sammen med en vifte af behandlere, terapeuter og professionsbachelor i Sundhed og Ernæring, opbygget de 3 uddannelser, som du kan læse om på denne hjemmeside.

​Målet har været, at sammensætte en undervisning, der nemt kan integreres i dit eget daglige liv og hvor du hurtigt selv ser resultater, med Lene Hansson's kostprincipper. Undervisningen indeholder også personlig udvikling, som du kan tage i brug med det samme.​

Uddannelserne på Lene Hansson Academy er til dig som bare er nysgerrig på sund livsstil til dig der ønsker at arbejde med kostvejledning. Dette kræver dog en bestået eksamen.

Vi har uddannelser til:

Vores uddannelsessteder er i København og i Silkeborg og vi har holdopstart en gang om året, samt en række gratis informationsaftener, begge steder.

Informationsaftener kan også følges via webinar og al undervisning kan også tages online, hvis man ikke har mulighed for for fremmøde.​​

RENTEFRI - Finansiering!

0 – Renter – 0 Udbetaling

Lene Hansson Wellness kan i samarbejde med Sparxpres tilbyde en billig og nem finansiering af din betaling.

Så let er det!

​Låne eksempler:

Xpres Fast Rentefri: Samlet kreditbeløb 20.000,-. Løbetid 24 mdr. Månedlig ydelse 903,-. Samlede kreditomkostninger 1.656,-. Samlede beløb der skal tilbagebetales 21.656,-. Årlig fast debitorrente 0,00 %. ÅOP 8,0 %.

Lån fra 2.000 – 60.000,-. Løbetid optil 60 mdr. Lånet kan altid indfries uden ekstraomkostninger. Evt. rente, måneds- & oprettelsesgebyr er indregnet i den månedlige ydelse. Endvidere forudsættes betaling via BS. Der er fortrydelsesret. Bevilling kræver positiv kreditgodkendelse.

Øvrige omkostninger, gebyrer, renter, klageadgang, fortrydelsesret mv.​

Kontakt Lene ​Hansson

Find centeret​

​WELLNESS CENTER

Holbergsgade 24, 1057 København K

Google Maps

​CVR 29636125

​Facebook

Følg min profil

fb_3 Følg med på Facebook