​Lene Hansson Academy

 instagram  facebook

Uddannelse på Lene Hansson Academy

Lene Hansson Academy giver dig en holistisk uddannelse, inden for kost-, og livsstil, som du hurtigt kan anvende på dig selv og i din klinik.

Lene Hansson har mere end 30 år erfaring inden for kost og ernæring og har sammen med en vifte af behandlere, terapeuter og professionsbachelor i Sundhed og Ernæring, opbygget de to uddannelser, som du kan læse om på denne hjemmeside.

​Målet har været, at sammensætte en undervisning, der nemt kan integreres i dit eget daglige liv og hvor du hurtigt selv ser resultater, med Lene Hansson's kostprincipper. Undervisningen indeholder også personlig udvikling, som du kan tage i brug med det samme.​

Uddannelsen på Lene Hansson Academy er til alle;

  • ​dig som bare er nysgerrig på sund livsstil
  • dig der ønsker at arbejde med kostvejledning (kræver en bestået eksamen)
  • dig der i forvejen har en uddannelse og ønsker at supplere den med kostvejledning.

Læs mere her om hvordan du kan blive vores næste
​kost-, og hormonvejleder

Vores uddannelsessteder er i København og i Horsens og vi har holdopstart 1 gang om året. Hør mere om vores uddannelser via at kontakte os på info@lenehanson.dk
​​

RENTEFRI - Finansiering!

0 – Renter – 0 Udbetaling

Lene Hansson Wellness kan i samarbejde med Sparxpres tilbyde en billig og nem finansiering af din betaling.

Så let er det!

​Låne eksempler:

Xpres Fast Rentefri: Samlet kreditbeløb 20.000,-. Løbetid 60 mdr. Månedlig ydelse 403,-. Samlede kreditomkostninger 4.140,-. Samlede beløb der skal tilbagebetales 24.140,-. Årlig fast debitorrente 0,00 %. ÅOP 8,0 %.

Lån fra 3.000 – 100.000,-. Løbetid optil 72 mdr. Lånet kan altid indfries uden ekstraomkostninger. Evt. rente, måneds- & oprettelsesgebyr er indregnet i den månedlige ydelse. Endvidere forudsættes betaling via BS. Der er fortrydelsesret. Bevilling kræver positiv kreditgodkendelse.

Kontakt Lene ​Hansson

Find centeret​

​WELLNESS CENTER

Holbergsgade 24, 1057 København K.​

Google Maps

​Facebook

Følg min profil

fb_3 Følg med på Facebook