​Lene Hansson Academy

 instagram  facebook

Få en kostvejlederuddannelse hos Lene Hansson

Lene Hansson tilbyder en professionel kostvejlederuddannelse til dem, der brænder for kost og sundhed samt formidling af dette. Lene Hansson's kostvejlederuddannelse har uddannelsesstart to gange om året - forår og efterår og du kan både studere i København og i Silkeborg.

Vi tilbyder den eneste kostvejlederuddannelse i Danmark, der inkluderer hormonterapi, ernæring og introduktion til METAsundhed, både i teori og praksis, og hvor du lærer at håndtere klienter i vejledningsforløb.

Lene Hansson Academy tilbyder nemlig et uddannelsesforløb hvor du gennem godt tolv måneder undervises i Lene Hansson's kostprincipper. Du øver dig i kostvejledning og tilegner dig viden og kvalifikationer, der gør dig i stand til at varetage kostvejledning af klienter under Lene Hansson's organisation af vejledere, eller for dig selv, i egen klinik.

Kostvejlederuddannelsen er også for dig, der blot ønsker mere og dybere viden om sundhed, psyke, og sygdom i forhold til ernæring og hormonbalance.

PRAKTIK MED KLIENT

Her kan du se en video fra en klient, der har været i et kostvejledningsforløb, hos en af Lene Hansson elever på kost-, og hormonvejlederuddannelsen. Linnea og hun gik i 12 uger og var det vi kalder for "prøvekanin" i et kostvejledningsforløb! Hør hendes inspirerende historie, klik HER

OVERBYGNING

Ønsker du en overbygning, kan vi anbefale SUNDHEDSCOACH, der er en 12 måneders uddannelse, der særligt fokuserer på METAsundhed (hvad psyken undertrykker, udtrykker kroppen), psykoterapi og ENNEAGRAM træning (persontypeværktøj). 

Læs mere her om SUNDHEDSCOACH.

FÅ DIN UDDANNELSE BETALT SKATTEFRIT

Vær opmærksom på, at du som lønmodtager, kan benytte dig af den såkaldte "LØNOMLÆGNING" og på den måde få uddannelsen skattefrit, gennem din arbejdsgiver. Uddannelsen skal være relevant for dit arbejde og du skal leve op til visse krav.

Du kan læse mere på www.skat.dk om dine muligheder for LØNOMLÆGNING.

LÆS MERE

Læs mere her om uddannelsen  og se uddannelsesprogrammet for København og i Silkeborg!

Tilmelding og pris for kostvejlederuddannelse

  • 22.700,- kr. ved kontant betaling (engangsbeløb), prisen er inkl. moms.
  • Vi samarbejder med SPAR EXPRES Bank, se mere her om mulighederne for afbetaling af uddannelsen, ved at du klikker dig videre til næste side, hvor du kan læse mere om uddannelserne i hhv. København og Silkeborg.

Din tilmelding til vores kostvejlederuddannelse træder i kraft, når din fulde betaling eller 1. rate er gennemført og du har fået en bekræftelse via mail. 

Du tilmelder dig via www.lenehansson.dk og du modtager kontonummer til indbetaling ved tilmelding.

Eksamen på uddannelsen til kostvejleder

Der afholdes en skriftlig og mundtlig eksamen til slut i din kostvejlederuddannelse. Der tildeles kursusbeviser med titlen bestået (ved bestået eksamen) eller deltaget (ved ikke bestået eksamen).

Eksamen koster 1975,- kr. pr. deltager. Prisen er inkl. moms, og det er et krav at tage eksamen, såfremt du ønsker at arbejde som tilknyttet kostvejleder.

Hør mere om vores kostvejlederuddannelse i dag

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med en uddannelse til kostvejleder. 

Flere gange om året af holder vi gratis og uforpligtende informationsaftener, rundt om i landet, hvor du kan høre mere om uddannelsen som kostvejleder.

​Ring til vores kostvejleder på telefon 7025 8800 eller send en e-mail til info@lenehansson.dk for at høre nærmere om infoaften eller andet.

Fjernstudie på kostvejlederuddannelsen

Det er muligt at tage uddannelsen via fjernstudie, uanset om det er fordi du bor i udlandet, eller ikke kan fremmøde pga. distance eller sygdom m.m.

Fjernstudie foregår således:

  • ​Opstart er samme dag som den almindelige uddannelse begynder (se de enkelte datoer for uddannelsesstart).
  • Du er med via webinar, der er gratis for dig. Datoerne for dette er de samme, som når der undervises i forhold til de datoer,d er er i programmerne.
  • Til sidst i uddannelsesforløbet er der et 12 ugers klientforløb, hvor du arbejder med din uddannelse, i forhold til en klient du finder og som har brug for vejledning. Dette aftales nærmere med Lene Hansson.

Eksamen

Den skriftlige eksamen tages hjemmefra og den mundtlige kan tages hos Lene Hansson.  

På ophold/ferie i Danmark

Hvis du er i Danmark, på ferie eller lignende, på datoer der passer til undervisningen, til et eller flere af modulerne, deltager du på disse moduler, hvis muligt.

Pris på fjernstudie

Prisen er den samme som den traditionelle uddannelse. Som ekstra bonus får du vores 6 ugers POWERKUR samt vores 6 ugers FODMAP kursus som onlineuddannelse. I 6 ugers POWERKUREN, er der en testdel, hvor du hver uge får tilsendt spørgsmål om ugens emne, som du skal besvare.


Læs mere om fortrydelsesret her

RENTEFRI - Finansiering!

0 – Renter – 0 Udbetaling

Lene Hansson Wellness kan i samarbejde med Sparxpres tilbyde en billig og nem finansiering af din betaling.

Så let er det!

​Låne eksempler:

Xpres Fast Rentefri: Samlet kreditbeløb 20.000,-. Løbetid 24 mdr. Månedlig ydelse 903,-. Samlede kreditomkostninger 1.656,-. Samlede beløb der skal tilbagebetales 21.656,-. Årlig fast debitorrente 0,00 %. ÅOP 8,0 %.

Lån fra 2.000 – 60.000,-. Løbetid optil 60 mdr. Lånet kan altid indfries uden ekstraomkostninger. Evt. rente, måneds- & oprettelsesgebyr er indregnet i den månedlige ydelse. Endvidere forudsættes betaling via BS. Der er fortrydelsesret. Bevilling kræver positiv kreditgodkendelse.

Øvrige omkostninger, gebyrer, renter, klageadgang, fortrydelsesret mv.​

Kontakt Lene ​Hansson

Find centeret​

​WELLNESS CENTER

Holbergsgade 24, 1057 København K

Google Maps

​CVR 29636125

​Facebook

Følg min profil

fb_3 Følg med på Facebook