​Lene Hansson Wellness Center

info@lenehansson.dk

Professionel kostrådgivning •  Ernæringskurser online

Uddannelse i kost-, og hormonvejledning •  Uddannelsesstart 2 gange årligt

Kostvejlederuddannelse hos Lene Hansson

​Lene Hansson's Kostvejlederuddannelse har uddannelsesstart to gange om året - forår og efterår. Det er Danmarks eneste kostvejlederuddannelse, der også tilbyder praktik og hvor du lærer at håndtere klienter i vejledningsforløb!


Lene Hansson tilbyder en professionel kostvejlederuddannelse til dem, der brænder for kost og sundhed samt formidling af dette.

Lene Hansson Academy tilbyder et uddannelsesforløb på Sjælland, hvor du henover cirka seks måneder undervises i Lene Hansson's kostprincipper, øver dig i kostvejledning og derigennem kan blive kvalificeret til at varetage kostvejledning af klienter under Lene Hansson's organisation af vejledere.

Kostvejlederuddannelse er også for dig, der blot ønsker mere og dybere viden om sundhed og sygdom i forhold til ernæring. Til dette behøver du ikke at gå op til eksamen.

Se program for foråret 2019

Tilmelding og pris for kostvejlederuddannelse

21.700,- kr. ved kontant betaling (engangsbeløb)
4.750,- kr. pr. måned (afbetaling over 5 måneder), i alt 23.750,- kr.*

Din tilmelding til vores kostvejlederuddannelse træder i kraft, når din betaling, eller 1.rate, er gennemført og du har fået en bekræftelse via mail. Du tilmelder dig via www.lenehansson.dk​​

Du modtager bankkonto nummer til indbetaling ved tilmelding.

Eksamen på uddannelsen til kostvejleder

Der afholdes en skriftlig og mundtlig eksamen til slut i din kostvejlederuddannelse.
Der tildeles kursusbeviser med titlen bestået (ved bestået eksamen) eller deltaget (ved ikke bestået eksamen).

Eksamen koster 1975,- kr. pr. deltager

Det er et krav at tage eksamen såfremt du ønsker at arbejde som tilknyttet kostvejleder.​

Informationsaftener på kostvejlederuddannelsen

Der afholdes informationsaftener for at få afklaret eventuelle spørgsmål og tvivl vedrørende vores kostvejlederuddannelse. Der orienteres om uddannelsens forløb samt omkring de muligheder, der er for job hos Lene Hansson efter uddannelsen. Vi kigger på indtjeningsmuligheder for job på deltid og fuldtid. Tilmeldte deltagere såvel som mulige deltagere og interessenter er velkomne.

Ønsker du at få tilsendt program og uddannelsesinformationer, henvend dig da til info@lenehansson.dk eller ring på telefon 70 25 88 00 hvis du har spørgsmål.

Fjernstudie på kostvejlederuddannelsen

Det er muligt at tage uddannelserne via fjernstudie, hvis du eksempelvis er bosat langt fra København, eller i udlandet. Forinden skal du interviewes af Lene Hansson, for at afgøre niveau og deltagelse.

Fjernstudie foregår således:

​Opstart er samme dag som uddannelserne begynder (se de enkelte datoer for uddannelsesstart). Du er med på SKYPE, når der undervises i Danmark, og når der laves gruppearbejde, får du opgaverne tilsendt på mail.

Praktik

Sidst i uddannelsen er der et 4 ugers praktikforløb, hvor du arbejder i kostvejledningen med en klient. Du finder en klient i det land/by du bor, som følger et 4 ugers kostprogram og ved vejledningerne, er der en supervisor med, via SKYPE.

Eksamen

Den skriftlige eksamen tages hjemmefra og den mundtlige tages i Danmark eller via SKYPE, mundtligt.
​​

På ophold/ferie i Danmark

Hvis du er i Danmark, på ferie eller lignende, på datoer der passer til undervisningen, til et eller flere af modulerne, deltager du på disse moduler, hvis muligt. 

Prisen på fjernsstudie er den samme som uddannelsener koster, hvis du fremmøder. Du får dog som ekstra, vores 12 ugers POWERKUR samt vores 6 ugers FODMAP kursus som onlineuddannelse, ved siden af din uddannelse. I 12 ugers kurset, er der en testdel, hvor du ugenligt får spørgsmål om ugens emne, som du skal besvare.

logo-bottom

Wellness Center

Uddannelse som kostvejleder, hormonvejleder og METAvejleder

Kosttvejledning, vitamintest

Online kurser

Nyhedsbrev