​Lene Hansson Wellness Center

info@lenehansson.dk

Uddannelser inden for kost, hormoner og psyke. Ernæringskurser online

Kostvejledning, vitamintest og opskrifter samt E bøger

Få en kostvejlederuddannelse hos Lene Hansson

Lene Hansson tilbyder en professionel kostvejlederuddannelse til dem, der brænder for kost og sundhed samt formidling af dette. Lene Hanssons kostvejlederuddannelse har uddannelsesstart to gange om året - forår og efterår. Det er den eneste kostvejlederuddannelse i Danmark, der tilbyder praktik, og hvor du lærer at håndtere klienter i vejledningsforløb.

Lene Hansson Academy tilbyder et uddannelsesforløb på Sjælland, hvor du gennem godt seks måneder undervises i Lene Hanssons kostprincipper. Du øver dig i kostvejledning og tilegner dig viden og kvalifikationer, der gør dig i stand til at varetage kostvejledning af klienter under Lene Hanssons organisation af vejledere.

Kostvejlederuddannelsen er også for dig, der blot ønsker mere og dybere viden om sundhed og sygdom i forhold til ernæring.

Se program for foråret 2019

Tilmelding og pris for kostvejlederuddannelse

  • 21.700,- kr. ved kontant betaling (engangsbeløb)
  • 4.750,- kr. pr. måned (afbetaling over 5 måneder), i alt 23.750,- kr.*

Din tilmelding til vores kostvejlederuddannelse træder i kraft, når din betaling eller 1.rate er gennemført og du har fået en bekræftelse via mail. Du tilmelder dig via www.lenehansson.dk

Du modtager kontonummer til indbetaling ved tilmelding.

Eksamen på uddannelsen til kostvejleder

Der afholdes en skriftlig og mundtlig eksamen til slut i din kostvejlederuddannelse. Der tildeles kursusbeviser med titlen bestået (ved bestået eksamen) eller deltaget (ved ikke bestået eksamen).

Eksamen koster 1975,- kr. pr. deltager. Det er et krav at tage eksamen, såfremt du ønsker at arbejde som tilknyttet kostvejleder.

Hør mere om vores kostvejlederuddannelse i dag

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med en uddannelse til kostvejleder. Flere gange om året af holder vi gratis og uforpligtende info aftener, rundt om i landet, hvor du kan høre mere om uddannelsen som kostvejlder, samt de andre uddannelser på Lene Hansson Academy, nemlig uddannelse som Hormonvejleder og som METAvejleder.

Læs mere om hormonvejleder og META-vejleder her.

Ring til vores kostvejleder på telefon 7025 8800 eller send en e-mail til info@lenehansson.dk.

Fjernstudie på kostvejlederuddannelsen

Det er muligt at tage uddannelsen via fjernstudie. Inden du går i gang, skal du interviewes af Lene Hansson, for at fastslå dit faglige niveau. Fjernstudie foregår således: Opstart er samme dag som den almindelige uddannelse begynder (se de enkelte datoer for uddannelsesstart). Du er med på webinar "join.me", der er gratis for dig. Datoerne for dette er de samme, som når der undervises i Danmark.

Til sidst i uddannelsesforløbet er der et 4 ugers klientforløb, hvor du arbejder med din uddannelse, i forhold til en klient du finder og som har brug for vejledning. Dette aftales nærmere med Lene Hansson.

Eksamen

Den skriftlige eksamen tages hjemmefra og den mundtlige kan tages i Danmark eller via SKYPE.

På ophold/ferie i Danmark

Hvis du er i Danmark, på ferie eller lignende, på datoer der passer til undervisningen, til et eller flere af modulerne, deltager du på disse moduler, hvis muligt.

Pris på fjernstudie

Prisen er den samme som den traditionelle uddannelse. Som ekstra bonus får du vores 6 ugers POWERKUR samt vores 6 ugers FODMAP kursus som onlineuddannelse. I 6 ugers POWERKUREN, er der en testdel, hvor du hver uge får tilsendt spørgsmål om ugens emne, som du skal besvare.

logo-bottom

Wellness Center

Åbningstider efter aftale. Aftaler kan laves på info@lenehansson.dk​

Nyhedsbrev - tilmeld dig og modtag gratis opskrfter!