Lene Hansson Akademiet

 instagram  facebook

Kost og hormonterapeut - København

Lene Hansson tilbyder uddannelse som kost-, og hormonvejleder, til dig, der har brug for værktøjer, som kan hjælpe dig eller dine klienter af med kostrelaterede ubalancer, psykiske ubalancer eller hormonelle ubalancer.

​Uddannelsen forløber over ca. et år, via moduler, hvor du undervises grundigt i kostens betydning for velvære og balance, syre/base balancen, kostkombination, ernæringslære. cellelære m.m. Desuden i kroppens hormonproducerende kirtler, deres funktioner og dysfunktioner, samt hvordan psyken hænger sammen med en sund hormonel ubalance og den kost vi bør spise, for at sætte det hele i balance.

Du undervises også i mikro-, og makronæringsstoffer, fordøjelsen, overvægtsproblematik, hvordan din livsstil, træning samt åndedrættet påvirker alle de endokrine kirtler og hormonproduktionen. Alt dette er en vigtig forudsætning for en krop og sind i balance.

​Du bliver skarp i at spotte om du selv eller din klient har kostrelaterede sygdomme, hormonelle ubalancer, og hvor du skal sætte ind for at afhjælpe, både kostmæssigt og hormonmæssigt. De hormonrelaterede områder vi arbejder med er blodsukkerbalancen (Diabetes), stofskifteproblematikker, angst/depression, barnløshed, overgangsalder, samt andre hormonelle ubalancer, der kan afhjælpes via kosten og arbejde med at balancere psyken og give hormonbalance.

METAsundhed kan hjælpe dig med at finde ind til klientens fysiske ubalancer, når der er ubalance i psyken. Du får en introduktion til METAsundhed, så du kan se, at der er en klar sammenhæng mellem din krop og psyke. "hvad psyken undertrykker, udtrykker kroppen".

Har du et ønske om at arbejde professionelt som kostvejleder og hormonterapeut, har du her muligheden for at lære af nogle af de største eksperter på området.

​Du vil få indgående indsigt og viden om hormonernes opbygning, balancer og ubalancer samt den konsekvens det har, når dine hormoner ikke er i balance.

​Hormonbalance er essentielt for en velfungerende krop og et sundt sind... og husk; sunde hormoner kommer af sund kost og sunde tanker!

​Under uddannelsen som kost-, og hormonvejleder vil du lære alt, der er at vide om hormonbalance, kost og krop, en brugbar viden, du straks kan anvende!

FÅ DIN UDDANNELSE BETALT SKATTEFRIT

Vær opmærksom på, at du som lønmodtager, kan benytte dig af den såkaldte "LØNOMLÆGNING" og på den måde få uddannelsen skattefrit, gennem din arbejdsgiver. Uddannelsen skal være relevant for dit arbejde og du skal leve op til visse krav.

Du kan læse mere på www.skat.dk om dine muligheder for LØNOMLÆGNING.

​​Uddannelsen kan også tages i Silkeborg, se mere her og se videoen herunder, med Mellanie, der har taget uddannelsen som kostvejleder hos Lene Hansson. 

Hos os får du det hele!

Vi er de eneste i Danmark, der har en kombination af både kost-, og hormonvejleder i en og samme udddannelse. Hos os får du en kostvejlederuddannelse og en uddannelse som hormonterapeut på en gang. Det er logisk at kombinere de to, da de hænger nøje sammen.

​Uddannelsen afsluttes ved en skriftlig og en mundtlig eksamen (frivilligt), hvor du skal op i det pensum, der er blevet gennemgået i de forgangne måneder. Der tildeles kursusbeviser, så du får et synligt bevis på din uddannelse og derefter kan bruge den aktivt som kost- og hormonterapeut. Det er et krav, at du tager den afsluttende eksamen i så fald, at du ønsker at arbejde professionelt med uddannelsen.

​Uddannelsen og undervisningen som kost-, og hormonvejleder i SILKEBORG OG KØBENHAVN, DET ER EN BLANDING AF ONLINE UNDERVISNING OG FREMMØDE.

Fremmøde sted (Silkeborg eller København), afhænger af antalelver og den geografiske fordeling af dette.


Næste hold i København, starter marts 2025 - SE PROGRAM HER

​Pris

25.000,- kr. + moms, ved kontant betaling (engangsbeløb), prisen er plus moms.

Depositum ved tilmelding kr. 5000,- plus moms.


​Ønsker du at afdrage uddannelsen, foregår det via et aftalt depositum på 

samt 10 afdrag i aftalt størrelse, plus moms. ​der kommer et gebyr på kr. 50,- pr. afdrag.


​Se også mulighed via SPAR EXPRESS BANK, se længere nede på denne side. 

Eksamen

Der afholdes en skriftlig og en mundtlig eksamen til slut i din uddannelse.

Der tildeles kursusbeviser med titlen bestået (ved bestået eksamen) eller deltaget (ved ikke bestået eksamen). Eksamen koster kr. 1975,- plus moms.

​​

Er du interesseret i at høre mere om uddannelsen eller om hormonbalance, er du velkommen til at være med på vores infoaftener, det er gratis.

NÆSTE INFOAFTEN OMKRING UDDANNELSEN, ER
​D. 29.10, TILMELD DIG HER​


​Kontakt os på telefon ​70 25 88 00 eller skriv til info@lenehansson.dk for yderligere info og program.

​​​

​​Vi glæder os til at høre fra dig,
​så vi kan klæde dig på,
​til at blive Danmarks bedste
​kost-, og hormonvejleder!​

​Læs mere om fortrydelsesret her

FJERNSTUDIE ELLER ONLINE-UDDANNELSE?​

Hvis du ønsker at deltage på Lene Hansson's uddannelse som kostvejleder, kan du også DELTAGE ONLINE.

Ring til Lene Hansson på tlf: 70258800 eller skriv info@lenehansson.dk for yderligere information om denne mulighed!

RENTEFRI - Finansiering!

0 – Renter – 0 Udbetaling

Lene Hansson Wellness kan i samarbejde med Sparxpres tilbyde en billig og nem finansiering af din betaling.

Så let er det!

​Låne eksempler:

Xpres Fast Rentefri: Samlet kreditbeløb 20.000,-. Løbetid 24 mdr. Månedlig ydelse 903,-. Samlede kreditomkostninger 1.656,-. Samlede beløb der skal tilbagebetales 21.656,-. Årlig fast debitorrente 0,00 %. ÅOP 8,0 %.

Lån fra 2.000 – 60.000,-. Løbetid optil 60 mdr. Lånet kan altid indfries uden ekstraomkostninger. Evt. rente, måneds- & oprettelsesgebyr er indregnet i den månedlige ydelse. Endvidere forudsættes betaling via BS. Der er fortrydelsesret. Bevilling kræver positiv kreditgodkendelse.

Øvrige omkostninger, gebyrer, renter, klageadgang, fortrydelsesret mv.​

Kontakt Lene Hansson

+45 7025 8800

Find centeret

WELLNESS CENTER

Holbergsgade 24, 1057 København K.

,

Google kort

,

Kompetencer

Facebook

Følg min profil

fb_3Følg med på Facebook