​Lene Hansson Academy

 instagram  facebook

Kost og hormonterapeut - København

Lene Hansson og Christine Erritzøe tilbyder uddannelse som kost-, og hormonvejleder, til dig, der har brug for værktøjer, som kan hjælpe dig eller dine klienter af med kostrelaterede ubalancer, psykiske ubalancer eller hormonelle ubalancer.

Uddannelsen forløber over ca. et år, via moduler, hvor du undervises grundigt i kostens betydning for velvære og balance, syre/base balancen, kostkombination, ernæringslære. cellelære m.m. Desuden i kroppens hormonproducerende kirtler, deres funktioner og dysfunktioner, samt hvordan psyken hænger sammen med en sund hormonel ubalance og den kost vi bør spise, for at sætte det hele i balance.

Du undervises også i mikro-, og makronæringsstoffer, fordøjelsen, overvægtsproblematik, hvordan din livsstil, træning samt åndedrættet påvirker alle de endokrine kirtler og hormonproduktionen. Alt dette er en vigtig forudsætning for en krop og sind i balance.

​Du bliver skarp i at spotte om du selv eller din klient har kostrelaterede sygdomme, hormonelle ubalancer, og hvor du skal sætte ind for at afhjælpe, både kostmæssigt og hormonmæssigt. De hormonrelaterede områder vi arbejder med er blodsukkerbalancen (Diabetes), stofskifteproblematikker, angst/depression, barnløshed, overgangsalder, samt andre hormonelle ubalancer, der kan afhjælpes via kosten og arbejde med at balancere psyken og give hormonbalance.

METAsundhed, som også indgår i uddannelsen, kan hjælpe dig med at finde ind til klientens fysiske hormonelle ubalancer, men også til andre ubalancer. Man siger at "hvad psyken undertrykker, udtrykker kroppen".

Har du et ønske om at arbejde professionelt som kostvejleder og hormonterapeut, har du her muligheden for at lære af nogle af de største eksperter på området.

​Du vil få indgående indsigt og viden om hormonernes opbygning, balancer og ubalancer samt den konsekvens det har, når dine hormoner ikke er i balance.

Hormonbalance er essentielt for en velfungerende krop og et sundt sind... og husk; sunde hormoner kommer af sund kost og sunde tanker!

Under uddannelsen som kost-, og hormonvejleder vil du lære alt, der er at vide om hormonbalance, kost og krop, en brugbar viden, du straks kan anvende!

Hos os får du det hele!

Vi er de eneste i Danmark, der har en kombination af både kost-, og hormonvejleder i en og samme udddannelse. Hos os får du en kostvejlederuddannelse og en uddannelse som hormonterapeut på en gang. Det er logisk at kombinere de to, da de hænger nøje sammen.

​Uddannelsen afsluttes ved en skriftlig og en mundtlig eksamen (frivilligt), hvor du skal op i det pensum, der er blevet gennemgået i de forgangne måneder. Der tildeles kursusbeviser, så du får et synligt bevis på din uddannelse og derefter kan bruge den aktivt som kost- og hormonterapeut. Det er et krav, at du tager den afsluttende eksamen i så fald, at du ønsker at arbejde professionelt med uddannelsen.

Program for kost-, og hormonvejleder uddannelsen i København, se her!

Uddannelsen kan også tages i Silkeborg, se mere her

Uddannelsen som kost-, og hormonvejleder i København, starter mandag d. 26. august, 2019.

Undervisningen foregår på visse mandage, kl. 18.00 - 21.00 og visse søndage, fra kl. 11.00 - 17.00, over en periode på ca. 12 måneder (tag et kig i programmet).

Priser

22.700,- kr. ved kontant betaling (engangsbeløb)
Depositum ved tilmelding kr. 4750,- resten betales inden d. 30.5. 2019.
Ønsker du at afdrage uddannelsen foregår det via depositum på kr. 4750,- samt 6 afdrag på 3300,- (ialt 24.550,-).  

Eksamen

Der afholdes en skriftlig og en mundtlig eksamen til slut i din uddannelse.

Der tildeles kursusbeviser med titlen bestået (ved bestået eksamen) eller deltaget (ved ikke bestået eksamen).

Eksamen koster 1975,- kr. pr. deltager​.

FJERNSTUDIE
​Hvis du ønsker uddannelsen, kan du deltage på fjernstudie, det er samme datoer der er glædende, som de der er i uddannelsesprogrammet. Vi anvender JOIN.ME som undervisningsplatform. Det samme er gældnede hvis du er syg eller forhindret i at deltage, så kan du følge med hjemmefra!

Tilmeld dig og bliv kost-, og hormonterapeut

Er du interesseret i at høre mere om uddannelsen eller om hormonbalance, er du velkommen til at være med på vores gratis infoaftener, du kan se til venstre, i den orange bjælke, hvornår næste aften bliver afholdt.

Passer datoen dig ikke, så kan kontakte os på telefon
70 25 88 00 eller skriv til info@lenehansson.dk.

​Vi glæder os til at høre fra dig, så vi kan klæde dig på, til at blive Danmarks bedste kost-, og hormonvejleder!

​Bliv uddannet SUNDHEDSCOACH på Lene Hansson Academy

Her er en NY uddannelse der tager udgangspunkt i det hele menneske, for den taler til det mentale, det følelsesmæssige og det intellektuelle individ. 

Vores fokus med denne uddannelse er, at gøre dig i stand til, bedre at forstå hvordan psyken kan spænde ben, for at man når sine mål, det kan være vægttabsmæssigt eller mål med personlig udvikling.

​PROGRAM - klik her

logo-bottom

Wellness Center

Åbningstider efter aftale. Aftaler kan laves på info@lenehansson.dk​

Nyhedsbrev - tilmeld dig og modtag gratis opskrfter!