Lene Hansson Akademiet

 instagram  facebook

Kost-, og hormonvejleder - HORSENS

Lene Hansson tilbyder uddannelse som kost-, og sundhedscoach, til dig, der har brug for værktøjer, som kan hjælpe dig eller dine klienter af med kostrelaterede ubalancer, psykiske eller hormonelle ubalancer.

For første gang har vi kombineret uddannelsen vi har i København, som kost-, og hormonvejleder, med selve Sundhedscoach delen, dvs. at uddannelsen i Horsens, går dybere med den psykiske del og META sundehedsdelen. Du får også et grundkursus i Tankefelt terapi, der er en komplementær behandling til at balancere bl.a. stress og uro.

Uddannelsen forløber over ca. 12 måneder, via 6 moduler, hvor du undervises grundigt i kroppens hormonproducerende kirtler, deres funktioner og dysfunktioner, hvordan psyken hænger sammen med en fysisk hormonel ubalance.

​Du undervises naturligvis også i kosten, fordøjelsen, overvægtsproblematik, hvordan din livsstil, træning samt åndedrættet påvirker alle de endokrine kirtler og hormonproduktionen. Alt dette er en vigtig forudsætning for en krop og sind i balance.

Du bliver skarp i at spotte om du selv eller din klient har kostrelaterede ubalancer samt hormonelle ubalancer, og hvor du skal sætte ind for at afhjælpe, både kostmæssigt, samt via METAsundhedsmæssige redskaber (hvad psyken undertrykker, udtrykker kroppen)

Programmet for uddannelsens forløb er struktureret så du kan varetage fuldtidsarbejde ved siden af forløbet.​

​           

cell well chris

Tilmelding og pris for kostvejlederuddannelsen i HORSENS

​Uddannelsen varer i ca. 12 måneder og inkluderer 16 moduler, med en blanding af fremmøde og online webinarer. 

Uddannelsesstart i Horsens forår 2025

Pris for kost-, og sundhedscoachuddannelsen

25.000,- kr. ved kontant betaling (engangsbeløb). Prisen er ex. moms.

Depositum ved tilmelding kr. 4750,- ex moms.

​Din tilmelding til uddannelsen træder i kraft, når din betaling, eller 1.rate, er gennemført og du har fået en bekræftelse via mail. Du tilmelder dig via info@lenehansson.dk

​​​​

Eksamen

Der afholdes en skriftlig og mundtlig eksamen til slut i din uddannelse.

Der tildeles kursusbeviser med titlen bestået (ved bestået eksamen) eller deltaget (ved ikke bestået eksamen). 

Pris
​Eksamen koster 1995,- kr. ex. moms. Det er et krav at tage eksamen såfremt du ønsker at arbejde professionelt med uddannelsen.​

​​

FÅ DIN UDDANNELSE BETALT SKATTEFRIT

Vær opmærksom på, at du som lønmodtager, kan benytte dig af den såkaldte "LØNOMLÆGNING" og på den måde få uddannelsen skattefrit, gennem din arbejdsgiver. Uddannelsen skal være relevant for dit arbejde og du skal leve op til visse krav.

Du kan læse mere på www.skat.dk om dine muligheder for LØNOMLÆGNING.​

​​

DU ER HVAD DU SPISER OG TÆNKER!'​

Vi er de eneste i Danmark, der tilbyder en kombineret uddannelse, hvor både kosten, hormonerne og psyken er sat i fokus ....det gør vi, fordi vi arbejder med det hele menneske!​

Læs om fortrydelsesret her

RENTEFRI - Finansiering!

0 – Renter – 0 Udbetaling

Lene Hansson Wellness kan i samarbejde med Sparxpres tilbyde en billig og nem finansiering af din betaling.

Så let er det!

​Låne eksempler:

Xpres Fast Rentefri: Samlet kreditbeløb 20.000,-. Løbetid 24 mdr. Månedlig ydelse 903,-. Samlede kreditomkostninger 1.656,-. Samlede beløb der skal tilbagebetales 21.656,-. Årlig fast debitorrente 0,00 %. ÅOP 8,0 %.

Lån fra 2.000 – 60.000,-. Løbetid optil 60 mdr. Lånet kan altid indfries uden ekstraomkostninger. Evt. rente, måneds- & oprettelsesgebyr er indregnet i den månedlige ydelse. Endvidere forudsættes betaling via BS. Der er fortrydelsesret. Bevilling kræver positiv kreditgodkendelse.

Kontakt Lene Hansson

+45 7025 8800

Find centeret

WELLNESS CENTER

Holbergsgade 24, 1057 København K.

,

Google kort

,

Kompetencer

Facebook

Følg min profil

fb_3Følg med på Facebook