​Lene Hansson Wellness Center

info@lenehansson.dk

Kostvejlederuddannelse hos Lene Hansson

​Lene Hanssons Kostvejlederuddannelse har uddannelsesstart to gange om året - forår og efterår. Det er Danmarks eneste kostvejlederuddannelse, der også tilbyder praktik og hvor du lærer at håndtere klienter i vejledningsforløb!


Lene Hansson tilbyder en professionel kostvejlederuddannelse til dem, der brænder for kost og sundhed samt formidling af dette.

Lene Hansson Academy tilbyder et uddannelsesforløb på Sjælland, hvor du henover cirka seks måneder undervises i Lene Hanssons kostprincipper, øver dig i kostvejledning og derigennem kan blive kvalificeret til at varetage kostvejledning af klienter under Lene Hanssons organisation af vejledere.

Dette vil foregå ved konsulentarbejde for Lene Hansson, hvor arbejdsopgaver arrangeres af Lene Hansson. Alt dette forudsætter en bestået eksamen ved Lene Hanson Academy.

Lene Hanssons kostvejlederuddannelse er også for dig, der blot ønsker mere og dybere viden om sundhed og sygdom i forhold til ernæring. Til dette behøver du ikke at gå op til eksamen.

Tilmelding og pris for kostvejlederuddannelse

19.900,- kr. ved kontant betaling (engangsbeløb)
4.750,- kr. pr. måned (afbetaling over 5 måneder), i alt 23.750,- kr.*

Din tilmelding til vores kostvejlederuddannelse træder i kraft, når din betaling, eller 1.rate, er gennemført og du har fået en bekræftelse via mail. Du tilmelder dig via www.lenehansson.dk

Eksamen på uddannelsen til kostvejleder

Der afholdes en skriftlig og mundtlig eksamen til slut i din kostvejlederuddannelse.
Der tildeles kursusbeviser med titlen bestået (ved bestået eksamen) eller deltaget (ved ikke bestået eksamen).

Eksamen koster 1875,- kr. pr. deltager
Det er et krav at tage eksamen såfremt du ønsker at arbejde som tilknyttet kostvejleder.

Informationsaftener på kostvejlederuddannelsen

Der afholdes informationsaftener for at få afklaret eventuelle spørgsmål og tvivl vedrørende vores kostvejlederuddannelse. Der orienteres om uddannelsens forløb samt omkring de muligheder, der er for job hos Lene Hanson efter uddannelsen. Vi kigger på indtjeningsmuligheder for job på deltid og fuldtid. Tilmeldte deltagere såvel som mulige deltagere og interessenter er velkomne.

Ønsker du at få tilsendt program og uddannelsesinformationer, henvend dig da til info@lenehansson.dk eller ring på telefon 70 25 88 00 hvis du har spørgsmål.

logo-bottom

Wellness Center

Holbergsgade 24
DK-1057 København K


CVR: 29636125

Nyhedsbrev