​Lene Hansson Academy

 instagram  facebook

Vil du arbejde med vitamintesten?

Bliv en endnu bedre behandler for dine klienter!

Som terapeut giver Cell​ Wellbeing ​dig en mulighed for, at være præcis omkring dine klienters kosttilskud, samt om hvilken kost de bør spise, for at optimere deres helbred. Der er mulighed for at arbejde dybt og detaljeret med den nyeste​testmetode i din klinik, baseret på​ epi-genetik gennem en hårtest, hvor vi anvender både hårrod og hårstrå.

Cell​ Wellbeing er en hårscanner, der betegnes som en ”S-drive”, der scanner​hårcellen, på blot 15 minutter. Måleudstyret er nemt at bruge og som terapeut kan du ikke gøre noget forkert, fordi det kræver ikke års erfaring at anvende. Den første gang ​du scanner håret (roden) og får svaret, kan du med det samme, inkludere det i din konsultation.​

Håret og​ roden gemmer information som vibrationsenergi og det er således den ideelle struktur, der skal anvendes som​ en informativ​bio-markør. Håret ​er en celle – lige som en kropscelle,​ der lagrer​oplysninger fra​ mikro​-, og​ makromiljøet. Den gemmer også på informationer om giftstoffer, såsom tungmetaller.​

Se her en videnskabelig artikel fra NASA, omkring det nyttige i at anvende håret
​som markør for ubalancer og næringsmangler.

Din klient får en grundig rapport med kostråd

Som klient får man på sin e-mail, en 32 siders rapport, der tydeligt viser hvilke mangler og ubalancer, som cellebilledet giver. Det kan være vitaminer, mineraler, antioxidanter, fedtsyrer, aminosyrer samt hvordan cellerne er påvirket af f.eks. stråling i hjemmet (Ipad, ​mobiltelefoner, WIFI), eller om de er påvirket af giftstoffer, svamp, m.m.​

Som professionel behandler, kan du også anvende en rapport, der går dybere ind i systemerne kroppen, f.eks. immunsystemet, hormonsystemet, fordøjelses systemet, hjerte/karsystemet m.m. Denne type af rapport, kan også vise om cellerne er dehydrerede, om produktion af hormoner og om proteinsyntesen fungerer, idet man kan se en indikation af cellens metaboliske funktioner.

Alle rapporter viser​ også hvilke fødevarer man kan spise, for at optimere sit helbred, specifikt ud fra de personlige mangler og ubalancer, som rapporten viser. ​Klienten får rapporten i sin mail, og der afsættes en periode på 90 dage,​ indtil klienten igen skal testes, for at se om cellernes behov er dækket.​

Andre typer af rapporter

Cell Wellbeing har også udarbejdet  forskellige rapporter, der henvender sig til:

​klienter:

  • ​der ønsker et optimeret velvære - rapport til klinikker
  • ​elite sportsudøvere og fitness brugere - klinikker og fitness centre samt atletikklubber
  • vegetarer/veganere - til klinikker og wellness centre
  • anti ageing - til frisører og kosmetologer

Hvordan kommer du videre?

Ønsker du at høre mere om hvordan du selv kan anvende S-drive i din klinik, kan du  kontakte kostvejleder Lene Hansson, på nedenstående mail.

​Vi har i vores samarbejdsgruppe i Danmark og i Skandinavien, flere privatlæger, kostvejledere, diætister, akupunktører, kropsbehandlere, kinesiologer m.m. der alle arbejder med hårtesten, som en del af deres konsultationer. 

Pris og betingelser

Prisen for S drivet og 60 rapporter, ca. 32.000 DKR. (Man betaler i US dollars) 

Som en bonus ved at investere i de 60 rapporter, får man 10 ekstra gratis rapporter.

I perioden d. 9.9. til d. 9.11. 2019, er der et særligt tilbud, hvor man for ca. 25.000 kr, kan købe S drivet og 30 rapporter. Som en bonus her, får man 5 gratis rapporter.

Ved start skal man altid købe et større antal rapporter, efter disse er brug, kan man nøjes med at købe helt ned til en ad gangen.

Der tages ca. 900,- kr. for en rapport hos klienten, dette kan indbygges i prisen for øvrig behandling, eller tages som en ekstra ydelse.

Yderligere oplysninger om hvordan det anvendes, hvad man kan regne med i indtjening osv, sker venligst ved henvendelse til Lene Hansson.

​Oplæring er gratis, det sker via webinar eller hos Lene Hansson, der også tilbyder den videre træning.

​Henvendelse sker venligst til: lene@lenehansson.dk

Eller via tlf: 25888800

​Du kan også læse mere om Cell Wellbeing på www.cell-wellbeing.com

cell well chris

​Bliv uddannet SUNDHEDSCOACH på Lene Hansson Academy

Her er en NY uddannelse der tager udgangspunkt i det hele menneske, for den taler til det mentale, det følelsesmæssige og det intellektuelle individ. 

Vores fokus med denne uddannelse er, at gøre dig i stand til, bedre at forstå hvordan psyken kan spænde ben, for at man når sine mål, det kan være vægttabsmæssigt eller mål med personlig udvikling.

​PROGRAM - klik her

logo-bottom

Wellness Center

Åbningstider efter aftale. Aftaler kan laves på info@lenehansson.dk​

Nyhedsbrev - tilmeld dig og modtag gratis opskrfter!