​Lene Hansson Academy

 instagram  facebook

Kost-, og hormonvejleder - Silkeborg

Lene Hansson tilbyder uddannelse som kost-, og hormonvejleder, til dig, der har brug for værktøjer, som kan hjælpe dig eller dine klienter af med kostrelaterede ubalancer, eller psykiske hormonelle ubalancer.

Kost og hormonvejlederuddannelsen forløber over ca. 10 måneder, via 6 moduler, hvor du undervises grundigt i kroppens hormonproducerende kirtler, deres funktioner og dysfunktioner, hvordan psyken hænger sammen med en fysisk hormonel ubalance. Du undervises naturligvis også i kosten, fordøjelsen, overvægtsproblematik, hvordan din livsstil, træning samt åndedrættet påvirker alle de endokrine kirtler og hormonproduktionen. Alt dette er en vigtig forudsætning for en krop og sind i balance.

Du bliver skarp i at spotte om du selv eller din klient har kostrelaterede ubalancer samt hormonelle ubalancer, og hvor du skal sætte ind for at afhjælpe, både kostmæssigt, samt via METAsundhedsmæssige redskaber (hvad psyken undertrykker, udtrykker kroppen)

Programmet for uddannelsens forløb er struktureret så du kan varetage fuldtidsarbejde ved siden af forløbet.

​            DU ER HVAD DU SPISER OG TÆNKER!'

Vi er de eneste i Danmark, der tilbyder en kombineret uddannelse, hvor både kosten, hormonerne og psyken er sat i fokus! ....det gør vi, fordi vi arbejder med det hele menneske!​

Tilmelding og pris for kost-, og hormonvejlederuddannelsen i Silkeborg

Pris for hormonvejlederuddannelsen

19.900,- kr. ved kontant betaling (engangsbeløb).

Depositum ved tilmelding kr. 4750,-

Betaling via rater:

4.750,- kr. pr. måned (afbetaling over 5 måneder), i alt 23.750,- kr.

Din tilmelding til uddannelsen træder i kraft, når din betaling, eller 1.rate, er gennemført og du har fået en bekræftelse via mail. Du tilmelder dig via info@lenehansson.dk

Uddannelsesprogram for kost-, og hormonvejleder uddannelsen i Silkeborg

klik her! - vi starter d. 18. april, 2020!

Vi starter også uddannelsen i København, d. 24. august, klik her for program!

INFOAFTEN

Vi afholder løbende gratis infoaftener for uddannelsen, du kan klikke på det orange link, til venstre, for at se kommende dato. Hvis denne dato ikke passer dig, kan du  kontakte os på info@lenehansson.dk , så finder vi en skræddersyet aftale til dig, så du kan komme og høre mere om uddannelsen.

​​

Eksamen

Der afholdes en skriftlig og mundtlig eksamen til slut i din uddannelse.

Der tildeles kursusbeviser med titlen bestået (ved bestået eksamen) eller deltaget (ved ikke bestået eksamen).

Eksamen koster 1975,- kr. pr. deltager. Det er et krav at tage eksamen såfremt du ønsker at arbejde professionelt med uddannelsen.​

Undervisningssted er Gothenborg Økologisk landsted, i Them.

Du kan også tage uddannelsen i København og du kan tage den på fjernstudie, hvis du ikke har mulighed for fremmøde!

​Bliv uddannet SUNDHEDSCOACH på Lene Hansson Academy

Her er en NY uddannelse der tager udgangspunkt i det hele menneske, for den taler til det mentale, det følelsesmæssige og det intellektuelle individ. 

Vores fokus med denne uddannelse er, at gøre dig i stand til, bedre at forstå hvordan psyken kan spænde ben, for at man når sine mål, det kan være vægttabsmæssigt eller mål med personlig udvikling.

​PROGRAM - klik her

logo-bottom

Wellness Center

Åbningstider efter aftale. Aftaler kan laves på info@lenehansson.dk​

Nyhedsbrev - tilmeld dig og modtag gratis opskrfter!