​Lene Hansson Wellness Center

info@lenehansson.dk

Professionel kostrådgivning •  Ernæringskurser online

Uddannelse i kost-, og hormonvejledning •  Uddannelsesstart 2 gange årligt

Vil du arbejde med vitamintesten?

Bliv en endnu bedre behandler for dine klienter!

Som terapeut giver Cell​Wellbeing​dig en mulighed for, at være præcis omkring dine klienters kosttilskud, samt om hvilken kost de bør spise, for at optimere deres helbred. Der er mulighed for at arbejde dybt og detaljeret med den nyeste​testmetode i din klinik, baseret på​epi-genetik gennem en hårtest.

Cell​Wellbeing er en hårscanner, der betegnes som en ”S-drive”, der scanner​hårcellen, på blot 15 minutter. Måleudstyret er nemt at bruge og som terapeut kan du ikke gøre noget forkert, fordi det kræver ikke års erfaring at anvende. Den første gang​du scanner håret (roden) og får svaret, kan du med det samme, inkludere det i din konsultation.​

Håret og​roden gemmer information som vibrationsenergi og det er således den ideelle struktur, der skal anvendes som​en informativ​bio-markør. Håret​er en celle – lige som en kropscelle,​der lagrer​oplysninger fra​mikro​og​makromiljøet. Den gemmer også dødelige giftstoffer såsom tungmetaller.​

Din klient får en grundig rapport med kostråd

Som klient får man på sin e-mail, en 30 siders rapport, der tydeligt viser hvilke mangler og ubalancer, som cellebilledet giver. Det kan være vitaminer, mineraler, antioxidanter, fedtsyrer, aminosyrer samt hvordan cellerne er påvirket af f.eks. stråling i hjemmet (Ipad,​mobiltelefoner, WIFI), eller om de er påvirket af giftstoffer, svamp, m.m.​

Som professionel behandler, kan du også anvende en rapport, der går dybere ind i systemerne kroppen, f.eks. immunsystemet, hormonsystemet, fordøjelsessystemet, hjerte/karsystemer m.m. Denne type af rapport, kan også vise om cellerne er dehydrerede.

Alle rapporter viser​også hvilke fødevarer man kan spise, for at optimere sit helbred, specifikt ud fra de personlige mangler og ubalancer, som rapporten viser.​Klienten får rapporten i sin mail, og der afsættes en periode på 90 dage,​indtil klienten igen skal testes, for at se om cellernes behov er dækket.​

Andre typer af rapporter

Cell Well har også udarbejdet rapporter for elite sportsudøvere som du også har adgang til, som behandler og bruger af systemet.

Hvis du arbejder med heste, er der også en rapport til dette, både heste som man har på hobbyplan eller til heste i både sportsverden, på trav,-eller galopbanen m.m.

Hvordan kommer du videre?

Ønsker du at høre mere om hvordan du selv kan anvende S-drive i din klinik, kan du være med på gratis infoaftener, der afholdes overalt i landet. Du kan kontakte kostvejleder Lene Hansson, på nedenstående mails. Hvis du ikke har mulighed for at være med til et infomøde, kan du kontakte Lene Hansson, for et personligt møde.

Pris og betingelser

Priser oplyses ved henvendelse og oplæring er gratis, det sker via webinar eller hos Lene Hansson, der også tilbyder den videre træning.

Når du investerer i S-drive, skal du også købe rapporterne, gennem Cell Wellbeing. Dette sker i forbindelse med køb af S-drive, og senere kan du købe rapporterne i det omfang du ønsker og har behov for. Priser for dette, bliver også oplyst når du henvender dig.

Henvendelse sker venligst til: lene@lenehansson.dk

Eller via tlf: 25 88 88 00

Du kan også læse mere om Cell Wellbeing på www.cell-wellbeing.com

logo-bottom

Wellness Center

Uddannelse som kostvejleder, hormonvejleder og METAvejleder

Kosttvejledning, vitamintest

Online kurser

Nyhedsbrev