​Lene Hansson Academy

 instagram  facebook

Veganske og glutenfri opskrifter samt produkter i ny produktlinje

​Vi har en ny og spændende produktlinje, der bl.a. byder på både veganske, økologiske og naturlig glutenfri opskrifter og produkter. Lene Hansson har i samarbejde med PLANTEKOMPAGNIET, skabt en bæredygtig, økologisk, vegansk og ægte glutenfri produktlinje. 

Produkterne kan finde i 49 IRMA butikker og på listen, der ligger på linket herunder, kan du se alle de MENY butikker, samt COOP's butikker, der har varerne.


Du kan købe produkterne på frost, via disse butikker

Fokus på velsmagende glutenfri og veganske opskrifter og produkter

Mange lever efterhånden vegansk og/eller glutenfrit, men i dag er produktudvalget af veganske såvel som glutenfri produkter begrænset sammenlignet med ikke-veganske produkter eller produkter med gluten i. Dette er på trods af, at det aldrig har været nemmere at spise vegansk eller glutenfrit – men der er stadig plads til udvikling på området.

Hos Lene Hansson vil vi gerne støtte denne udvikling og sikre, at veganere, og dem der spiser glutenfri mad, har flere produkter at vælge imellem. Det gælder både til hverdag, men også når der inviteres til arrangementer med spisning, som f.eks. grill-arrangementer, fødselsdage og lignende. Med vores nye produktlinje bliver det nemt at spise  som andre gør, da produkterne er hverdagsspiser, f.eks. en smagsfuld snack,  glutenfri “hjemmelavet” pizza eller smørrebrød og en dejlig madpakke med rugbrøds madder.

Samtidig er vi også i gang med udvikling af en række spændende glutenfri og veganske opskrifter, som kan bruges til både hverdag og fest. 

​Ægte glutenfri - naturlig glutenfri!

Alle vores  produkter er 100 % glutenfri. Det vil sige, at vi kun arbejder med kornsorter, der naturligt er fri for gluten. Det er nemlig lovligt, i Danmark i glutenfri varer, at arbejde med op til 20 mg gluten pr. kilo og stadig kalde dem glutenfri, men det gør vi ikke!

I produkter hvor der er anvendes havregryn, der er naturligt fri for gluten, har vi valgt at anvende decideret glutenfri havregryn, for at sikre os, at der heller ikke er spor af gluten.

Hør mere om vores veganske og glutenfri opskrifter og produkter

Har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig at høre mere om vores glutenfri eller veganske opskrifter og produkter i vores nye produktlinje, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Det kan du gøre på telefon 70 25 88 00 eller e-mail info@lenehansson.dk

Vegansk mad - økologisk, naturli'vis!

Disse lækre og velsmagende produkter, kan du nu få i mange butikker, landet over:

Brød på frost;

  • Rugbrød - helt og skiveskåret
  • Havreboller og græskarkerneboller
  • Panini
  • Burgerboller og pølsebrød


4 forskellige slags plantedeller;

  • ​Spinat
  • ​​Østershatte
  • ​Gulerod og rød snackpeber
  • ​Aubergine
  • ​​Falafel

Vegansk, naturlig glutenfri og økologisk

Lene Hansson fortæller: "Der findes ikke lignende varer i Danmark, at kunne ​opnå alle tre mærker, har taget mig over et år i køkkenet. Jeg har udarbejdet mine opskrifter, sammen med min svigerdatter, Cille, der ligesom mig selv, ikke kan tåle gluten. I flere år har vi søgt at finde smagsfulde og lækre produkter der var glutenfrie, for ofte at blive skuffet over kvalitet og konsistens. Derfor bagte vi selv, og så samtidig, at der var et behov for lækre glutenfrie varer i supermarkederne.

​Vi har valgt at lave dem veganske og økologiske, for at opnå den ypperste kvalitet, hvor de smager mindst lige så godt som de almindelige brød vi kender, og samtidig er langt mere naturlige.

I selve bageprocessen ud til supermarkederne, var der brug for et industribageri, det fandt vi i Jylland, bageriet er certificeret glutenfrit og økologisk. De fleste af råvarerne til produkterne, er danske, så vi mindsker transport og forkert miljøaftryk på vores klode.

Vi glæder os til at du smager vores produkter!

Kontakt Lene ​Hansson

Find centeret​

​WELLNESS CENTER

Holbergsgade 24, 1057 København K

Google Maps

​CVR 29636125

​Facebook

Følg min profil

fb_3 Følg med på Facebook