​Lene Hansson Academy

 instagram  facebook

Veganske og glutenfri opskrifter og produkter i ny produktlinje

​Vi har en ny og spændende produktlinje, der bl.a. byder på både veganske, økologiske og naturlig glutenfri opskrifter og produkter. Lene Hansson har i samarbejde med Oxford Biscuits, skabt en bæredygtig, økologisk, vegansk og ægte glutenfri produktlinje, og de første produkter er landet på hylderne i supermarkederne på både Sjælland, Fyn og i Jylland.

KLIK HER for at se forhandler liste og butikker der fører produkterne

Du kan også købe produkterne via shopglutenfrit.dk

Fokus på velsmagende glutenfri og veganske opskrifter og produkter

Mange lever efterhånden vegansk og/eller glutenfrit, men i dag er produktudvalget af veganske såvel som glutenfri produkter begrænset sammenlignet med ikke-veganske produkter eller produkter med gluten i. Dette er på trods af, at det aldrig har været nemmere at spise vegansk eller glutenfrit – men der er stadig plads til udvikling på området.

Hos Lene Hansson vil vi gerne støtte denne udvikling og sikre, at veganere, og dem der spiser glutenfri mad, har flere produkter at vælge imellem. Det gælder både til hverdag, men også når der inviteres til arrangementer med spisning, som f.eks. grill-arrangementer, fødselsdage og lignende. Med vores nye produktlinje bliver det nemt at spise  som andre gør, da produkterne er hverdagsspiser, f.eks. en smagsfuld snack,  glutenfri “hjemmelavet” pizza eller smørrebrød og en dejlig madpakke med rugbrøds madder.

Samtidig er vi også i gang med udvikling af en række spændende glutenfri og veganske opskrifter, som kan bruges til både hverdag og fest. 

​Ægte glutenfri - naturlig glutenfri!

Vores produkter er 100 % glutenfri. Det vil sige, at vi kun arbejder med kornsorter, der naturligt er fri for gluten. Det er nemlig lovligt, i Danmark i glutenfri varer, at arbejde med op til 20 mg gluten pr. kilo og stadig kalde dem glutenfri, men det gør vi ikke!

I produkter hvor der er anvendes havregryn, der er naturligt fri for gluten, har vi valgt at anvende decideret glutenfri havregryn, for at sikre os, at det heller ikke er spor af gluten.

Hør mere om vores veganske og glutenfri opskrifter og produkter

Har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig at høre mere om vores glutenfri eller veganske opskrifter og produkter i vores nye produktlinje, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Det kan du gøre på telefon 70 25 88 00 eller e-mail info@lenehansson.dk.

Glutenfri og vegansk mad - økologisk, naturli'vis!

​Oxford Biscuits - dansk firma og danske bagerier, der i samarbejde med Lene Hansson, ønsker at gøre verden mere grøn og plantebaseret!

Den nye produktlinje indeholder bl.a.:​

​SNACKS:

 • 3 forskellige slags kiks; mandel, chufa og quinoa
 • 3 slags cookies med forskellig smag fremstillet af quinoa
 • 3 slags knækbrød og knækbrødschips

BRØD PÅ FROST:

 • ”Rugbrød” med blå birkes
 • Morgenboller
 • Pitabrød
 • Pizzabund
 • Pølsebrød
 • Panini​

KAGER PÅ FROST:

 • 3 forskellige slags muffins
 • Sandkage
 • Hindbærsnitter
 • Kanelsnegle​

Vegansk og Glutenfri

Kontakt Lene ​Hansson

Find centeret​

​WELLNESS CENTER

Holbergsgade 24, 1057 København K

Google Maps

​CVR 29636125

Kompetencer

Nyhedsbrev​

Tilmeld dig og modtag gratis opskrfter!

​Facebook

Følg min profil