​Lene Hansson Wellness Center

info@lenehansson.dk

Uddannelser inden for kost, hormoner og psyke. Ernæringskurser online

Kostvejledning, vitamintest og opskrifter samt E bøger

Hormonterapeut - København

Lene Hansson og Christine Erritzøe tilbyder uddannelse som hormonvejleder, til dig, der har brug for værktøjer, som kan hjælpe dig eller dine klienter af med kostrelaterede eller psykiske hormonelle ubalancer.

Hormonvejlederuddannelsen forløber over et år, via 20 moduler, hvor du undervises grundigt i kroppens hormonproducerende kirtler, deres funktioner og dysfunktioner, hvordan psyken hænger sammen med en fysisk hormonel ubalance. Du undervises også i kosten, fordøjelsen, overvægtsproblematik, hvordan din livsstil, træning samt åndedrættet påvirker alle de endokrine kirtler og hormonproduktionen. Alt dette er en vigtig forudsætning for en krop og sind i balance. Du bliver skarp i at spotte om du selv eller din klient har hormonelle ubalancer, og hvor du skal sætte ind for at afhjælpe, både kostmæssigt, samt via fysiske hormonelle yogaøvelser.

Har du et ønske om at arbejde professionelt som hormonterapeut, har du her muligheden for at lære af nogle af de største eksperter på området. Du vil få indgående indsigt og viden om hormonernes opbygning, balancer og ubalancer samt den konsekvens det har, når dine hormoner ikke er i balance.

Hormonbalance er essentielt for en velfungerende krop og sind

Under uddannelsen som hormonvejleder vil du lære alt, der er at vide om hormonbalance.​

Denne uddannelse er særligt til dig, der ønsker at gå videre med en overbygning til eksempelvis en kostvejlederuddannelse.

Uddannelsen afsluttes ved en skriftlig eksamen, hvor du skal op i det pensum, der er blevet gennemgået i de forgangne måneder. Der tildeles kursusbeviser, så du får et synligt bevis på din uddannelse og derefter kan bruge den aktivt som hormonterapeut. Det er et krav, at du tager den afsluttende eksamen i så fald, at du ønsker at arbejde professionelt.

Uddannelsen kan også tages i Silkeborg

Priser

19.900,- kr. ved kontant betaling (engangsbeløb)
Depositum ved tilmelding kr. 4750,-, resten betales inden start.
Ønsker du at afdrage uddannelsen foregår det via depositum på kr. 4750,- samt 4 afdrag på 4750,- (ialt 23.750,-).  

Eksamen

Der afholdes en skriftlig eksamen til slut i din uddannelse.

Der tildeles kursusbeviser med titlen bestået (ved bestået eksamen) eller deltaget (ved ikke bestået eksamen).

Eksamen koster 1875,- kr. pr. deltager​

Tilmeld dig og bliv hormonterapeut

Er du interesseret i at høre mere om uddannelsen eller om hormonbalance, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 25 88 00 eller skriv til info@lenehansson.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.​

logo-bottom

Wellness Center

Åbningstider efter aftale. Aftaler kan laves på info@lenehansson.dk​

Nyhedsbrev - tilmeld dig og modtag gratis opskrfter!