​Lene Hansson Wellness Center

info@lenehansson.dk

Professionel kostrådgivning •  Ernærings kurser online

Uddannelse i hormonvejledning •  Uddannelsesstart 2 gange årligt

Hormonterapeut med speciale i hormonbalance

Søger du en hormonterapeut på Sjælland, der kan hjælpe dig med at genoprette den naturlige hormonbalance er Lene Hansson og Christine Erritzøe specialister, med mange års erfaring på området. Gennem en 12 måneders uddannelse, der tager afsæt i forskelligartede kostprincipper vil vi lære dig om, hvordan du selv kan påvirke din hormonbalance.

Har du et ønske om at arbejde professionelt som hormonterapeut, har du her muligheden for at lære af nogle af de største eksperter på området. Du vil få indgående indsigt og viden om hormonernes opbygning, balancer og ubalancer samt den konsekvens det har, når dine hormoner ikke er i balance.

Hormonbalance er essentielt for en velfungerende krop og sind

Under uddannelsen som hormonvejleder vil du lære alt, der er at vide om hormonbalance.​ Denne uddannelse er særligt til dig, der ønsker at gå videre med en overbygning til eksempelvis en kostvejlederuddannelse.

Uddannelsen afsluttes ved en skriftlig eksamen, hvor du skal op i det pensum, der er blevet gennemgået i de forgangne måneder. Der tildeles kursusbeviser, så du får et synligt bevis på din uddannelse og derefter kan bruge den aktivt som hormonterapeut. Det er et krav, at du tager den afsluttende eksamen i så fald, at du ønsker at arbejde professionelt.

Du kan tilmelde dig uanset om du er bosat på Sjælland, Fyn eller i Jylland.

Tilmeld dig og bliv hormonterapeut

Er du interesseret i at høre mere om uddannelsen eller om hormonbalance, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 25 88 00 eller skriv til info@lenehansson.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.​

Fjernstudie på kostvejlederuddannelsen

Det er muligt at tage uddannelserne via fjernstudie, forinden skal du interviewes af Lene Hansson, for at afgøre niveau og deltagelse.

Fjernstudie foregår således:

​Opstart er samme dag som uddannelserne begynder (se de enkelte datoer for uddannelsesstart). Du er med på SKYPE, når der undervises i Danmark, og når der laves gruppearbejde, får du opgaverne tilsendt på mail.

Praktik

Sidst i uddannelsen er der et 4 ugers praktikforløb, hvor du arbejder i kostvejledningen med en klient. Du finder en klient i det land/by du bor, som følger et 4 ugers kostprogram og ved vejledningerne, er der en supervisor med, via SKYPE.

Eksamen

Den skriftlige eksamen tages hjemmefra og den mundtlige tages i Danmark eller via SKYPE, mundtligt.
​​

På ophold/ferie i Danmark

Hvis du er i Danmark, på ferie eller lignende, på datoer der passer til undervisningen, til et eller flere af modulerne, deltager du på disse moduler, hvis muligt.

Prisen på fjernsstudie er den samme som uddannelsener koster, hvis du fremmøder. Du får dog som ekstra, vores 12 ugers POWERKUR samt vores 6 ugers FODMAP kursus som onlineuddannelse, ved siden af din uddannelse. I 12 ugers kurset, er der en testdel, hvor du ugenligt får spørgsmål om ugens emne, som du skal besvare.

logo-bottom

Wellness Center

Holbergsgade 24
DK-1057 København K


CVR: 29636125

Kostvejledning

Nyhedsbrev