​Lene Hansson Wellness Center

info@lenehansson.dk

Hormonterapeut med speciale i hormonbalance

Søger du en hormonterapeut på Sjælland, der kan hjælpe dig med at genoprette den naturlige hormonbalance er Lene Hansson og Christine Erritzøe specialister, med mange års erfaring på området. Gennem en 12 måneders uddannelse, der tager afsæt i forskelligartede kostprincipper vil vi lære dig om, hvordan du selv kan påvirke din hormonbalance.

Har du et ønske om at arbejde professionelt som hormonterapeut, har du her muligheden for at lære af nogle af de største eksperter på området. Du vil få indgående indsigt og viden om hormonernes opbygning, balancer og ubalancer samt den konsekvens det har, når dine hormoner ikke er i balance.

Hormonbalance er essentielt for en velfungerende krop og sind

Under uddannelsen som hormonvejleder vil du lære alt, der er at vide om hormonbalance.​

Denne uddannelse er særligt til dig, der ønsker at gå videre med en overbygning til eksempelvis en kostvejlederuddannelse.

Uddannelsen afsluttes ved en skriftlig eksamen, hvor du skal op i det pensum, der er blevet gennemgået i de forgangne måneder. Der tildeles kursusbeviser, så du får et synligt bevis på din uddannelse og derefter kan bruge den aktivt som hormonterapeut. Det er et krav, at du tager den afsluttende eksamen i så fald, at du ønsker at arbejde professionelt.

Tilmeld dig og bliv hormonterapeut

Er du interesseret i at høre mere om uddannelsen eller om hormonbalance, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 25 88 00 eller skriv til info@lenehansson.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.​

logo-bottom

Wellness Center

Holbergsgade 24
DK-1057 København K


CVR: 29636125

Nyhedsbrev