​Lene Hansson Wellness Center

info@lenehansson.dk

Professionel kostrådgivning •  Ernærings kurser online

Uddannelse i hormonvejledning •  Uddannelsesstart 2 gange årligt

Irritabel tarm - få skræddersyet kostvejledning

Har du irritabel tarm, og ønsker du mere energi, bedre nattesøvn og overskud i hverdagen?

Kostvejleder og Professionsvejleder i Sundhed og Ernæring, Christine Erritzøe, hjælper dig, der har problemer med irritabel tarm. ​Christine arbejder i Lene Hansson Wellness Center, med klienter der har problematikker og udfordring med fordøjelsen, gennem særlige kostprogrammer, tilrettelagt for dette. Hun anvender bla. FODMAP og kostkombinering, der hurtigt giver lindring og forbedring.

Christine har selv haft Colitis (en kronisk tarmsygdom), der gik væk på 3 måneder, ved hjælp af Lene Hansson kostprincipper.

Kostuddannet vejleder dig ved irritabel tarm

​Når du har irritabel tarm, vil din kostvejledning blive tilrettelagt af en uddannet kostvejleder, ud fra dit udgangspunkt, behov og hverdag. Det vil sige ud fra dine ønsker og input, og efter Lene Hanssons kostprincipper, så du på den måde når sikkert frem mod dine mål.

​Kontakt os i dag og få professionel rådgivning

​Har du spørgsmål til vores vejledning ved kost til en irritabel tarm, eller vil du gerne bestille en individuelt tilpasset kostvejledning hos Christine Erritzøe eller en kostvejleder fra Lene Hansson Academy (forskellige steder i Danmark)? Så kontakt os allerede i dag på telefon 70 25 88 00. Du er også velkommen til at sende os en e-mail til info@lenehansson.dk. ​Vi glæder os til at hjælpe dig.

Du kan tilmelde dig uanset om du er bosat på Sjælland, Fyn eller i Jylland. 

logo-bottom

Wellness Center

Holbergsgade 24
DK-1057 København K


CVR: 29636125

Kostvejledning

Nyhedsbrev