​Lene Hansson Academy

info@lenehansson.dk    instagram  facebook

Wellness Center

iconoffice Firmanavn

iconperson Behandler

icontype Behandlingstype

iconphone ​Telefon

iconweb Hjemmeside

Fredholm hypnose

Kasper Fredholm

​Hypnose

Psykoterapi

Inger Lohmann

Psykoterapi

Feminin massage

Gemma Høegh

Massage mod stress og hormonel ubalance

Clinic Natema

​Michal Bedzinski

Osteopat og fysioterapeut

​Kostvejleder Lene Hansson, født 1963, stiftede "Lene Hansson Wellness Center" i 2006 og Lene Hansson Academy i 2010. Begge har til huse i Holbergsgade 24, ved Nyhavn, lige midt i København hjerte.


Centeret byder på en verden af både wellnessbehandlinger, samt uddannelser til kost-, og hormonvejleder samt til METAvejleder. Lene's mål er at kunne uddanne sine elever, til at arbejde holistisk med det "hele menneske". Derfor er begge hendes uddannelser en kombination af kostvejledning, hormonterapi, psyke samt åndedrætstræning.

I centeret kan du også gå til bl.a. kostvejledning,  gå til psykoterapi, bestille en vitamintest, prøve hypnose eller få en massage der modvirker stress, og hormonel ubalance. Der er mange muligheder - og alt under samme tag!

​Lene Hansson er idag også Country Manager i de skandinaviske lande, for Cell Wellbeing, en EPI genetisk hårtest, der kan vise vejen til at forebygge en række livsstilssygdomme, gennem kost og livsstilsændring.

Lene er også World Wide trainer for alle de lande, som Cell Wellbeing findes i, ialt 61 lande. I flere lande arbejder hun sammen med læger, sygeplejerske, terapeuter, behandlere og professorer, særligt omkring hvordan man gennem sund livsstil, kost og kosttilskud, kan forebygge sygdomme.

​Bliv uddannet SUNDHEDSCOACH på Lene Hansson Academy

Her er en NY uddannelse der tager udgangspunkt i det hele menneske, for den taler til det mentale, det følelsesmæssige og det intellektuelle individ. 

Vores fokus med denne uddannelse er, at gøre dig i stand til, bedre at forstå hvordan psyken kan spænde ben, for at man når sine mål, det kan være vægttabsmæssigt eller mål med personlig udvikling.

​PROGRAM - klik her

logo-bottom

Wellness Center

Åbningstider efter aftale. Aftaler kan laves på info@lenehansson.dk​

Nyhedsbrev - tilmeld dig og modtag gratis opskrfter!