​Lene Hansson Wellness Center

info@lenehansson.dk

Ugens opskrift og tip

Ugens opskrift

Gulerodsbøffer med grønt
300 g gulerødder
100 g kartofler
150 g kogte kikærter
2 æggeblommer
3 kviste timian
1 tsk kryddersalt
1 tsk himalayasalt

Fremgangsmåde:

Gulerødder koges til de er møre (ca. 10 – 15 minutter), ligeledes kartofler (ca. 30 minutter, afhængigt af hvor store de er). Du kan vælge at skrælle begge dele først, hvis de er økologiske, kan du nøjes med at skrubbe dem fri for jord. Når begge dele er kogt, så tages de op af vandet og lægges til afdrypning. De skal helst være kolde når du arbejder med dem som fars. De kolde kartofler moses med de kogte gulerødder, kogte at afdryppede kikærter, æggeblommer, timian, kryddersalt samt salt.

Ugens opskrift

Lækker tomatsuppe
200 g røde peberfrugter
200 g gule peberfrugter
100 g forårsløg
100 g agurk
200 g tomater
3 spsk klippet basilikum
½ spsk. kryddersalt
1 spsk. olivenolie
1 dl vand

Fremgangsmåde:
Fjern stilk og frø fra peberfrugterne. Skær peberfrugt, forårsløg agurk og tomat i store tern og blend alle ingredienserne i en blender og tilsæt lidt vand. Tilsæt herefter basilikum, kryddersalt, olivenolie og sæt suppen i køleskab. Serveres kold med lidt frisk klippet basilikum.

logo-bottom

Wellness Center

Holbergsgade 24
DK-1057 København K


CVR: 28228163​

Nyhedsbrev