​Lene Hansson Academy

 instagram  facebook

Lokaler til leje

I Lene Hansson Wellness Center og i professionelt klinikfællesskab med attraktiv beliggenhed, udlejes 2 dejlige lokaler!

Alle lokaler har egen indgang og du kan reklamere på vinduerne for din egen forretning.

Se PDF over vores hyggelige lokaler her

​A) Hyggeligt undervisningslokale på ca. 70 m2. Du kan leje det på deltid, på dagsbasis eller fuldtid og du kan også anvende det til klinik på fuldtid.

​B) to dejlige behandlerlokaler/terapirum på ca. 18 m2, den ene på fuldtid og den andet på deltid.

Vi er placeret midt i København (det hyggelige kvarter på Holmen og bagved det Kongelige Teater og Nyhavn). Huset er ialt på ca. 550 kvadratmeter, fordelt over 2 etager, og man deler toiletter, reception, venteareal samt køkken m.m. med andre behandlere.

A)

Undervisningslokalet

​Vi foretrækker at udleje til alternative behandlere eller til dem der arbejder med sundhed, velvære, alternative skoler og lignende. 

Vi har et meget hyggeligt lokale, hvor der stadig er ledige dage, gennem ugen, på hverdage, aftener og i weekender. Det er egnet til undervisning, f.eks. meditation, yoga, og til at afholde uddannelser samt foredrag i m.m.

Vi har IT udstyr, stole og borde m.m.

Der kan sidde op til 50 personer på stolerækker og med bord foran, 25 - 30 personer. ​Lokalet koster 1850 kr. + moms for en dag (f.eks. fra kl. 8.00 - 17.00) og 1250 kr. for en aften (f.eks. fra kl. 18.00 - 23.00).

Der kommer rengøring oveni, det beløber sig til 250 kr. pr dag/aften.


​Der er tilhørende spisekøkken og lille køkken, samt to toiletter, reception/venterum m.m..I køkkenet er der opvaskemaskine, kæleskab, porcelæn, bestik m.m.

Du kan også leje lokalet på fuld tid., til klinik, da der er god plads til brikse, samtale hjørner mm. Lokalet kan dels op i tre enhender, da der er tre indgange.

Lokale B)

Fra 1.11.2020

Lejemålene omfatter 2 lokaler;

1) ca. 25 m2, med adgang til toilet, køkken og ​reception.
Der er vindue ud til gaden, egen dørtelefon og lejemålet er istandsat og rigtigt hyggeligt. Der er plads til to brikse eller en briks og samtalehjørne samt skrivebord. Lokalet ligger meget fredeligt placeret, i en høj stue.
​Kr. 6000,- plus fællesudgifter og moms.

2) ca. 17 m2 med vindue ud til ensrettet vej, lige ved toilet og deler fælles faciliteter (køkken m.m.) samt indgang med andre lejere, gennem venterum.
​Kr. 7500,- plus fælesudgifter og moms.

​Lokalerne kan deles, og koster ​1550,- pr. måned for en dag om ugen + forbrug og fællesudgifter.

Der er 3 måneders depositum og moms på lejemålet.

Parkering

Parkering sker i gaderne rundt om centeret, eller i Skt. Annæs parkeringshus, ca. 500 meter i gå afstand fra centeret (under Skuespillerhuset). Der er fri parkering om søndagen på gaderne.


Ønsker du informationer på vores udlejningslokaler – henvend dig venligst til info@lenehansson.dk eller via tlf: 7025 8800 ​

Kontakt Lene ​Hansson

Find centeret​

​WELLNESS CENTER

Holbergsgade 24, 1057 København K

Google Maps

​CVR 29636125

​Facebook

Følg min profil

fb_3 Følg med på Facebook