​Lene Hansson Academy

info@lenehansson.dk    instagram  facebook

Lokaler til leje

I Lene Hansson Wellness Center og i professionelt klinikfællesskab med attraktiv beliggenhed, udlejes undervisningslokale og behandlerlokale.

Spændende lyse og varme lokaler til leje, for dig som er behandler.

Vi er placeret midt i København (det hyggelige kvarter på Holmen og bagved det Kongelige Teater og Nyhavn). Huset er ialt på ca. 550 kvadratmeter, fordelt over 2 etager, og man deler toiletter, reception, venteareal samt køkken m.m.med andre behandlere.

Undervisningslokale

​Det store lokale er egnet til undervisning, (f.eks. meditation, yoga, afholde uddannelser samt foredrag i m.m.) med op til 40 personer siddende på stolerækker og med bord foran, 25 personer. ​Lokalet koster 1500 kr. + moms for en dag og for en weekend, koster det 2250,- + moms. Der er tilhørende spisekøkken og lille køkken, samt to toiletter, reception/venterum m.m..

Behandlerlokale

Behandlerlokalet er nyistandsat og egnet til massage, zoneterapi, samtaleterapi m.m. , der er plads til to brikse og lokalet er ca. 14 m2 stort. Der er egen indgang fra Holbergsgade, med tilhørende venterum, der deles med to andre behandlere.

I lokalet må man gerne være op til 3 behandlere, der deler lokalet.

Ledigt fra 1.6.2019.

Pris. 5000,- kr. + fællesudgifter samt moms. Depositum er 3 måneders husleje + moms.

Parkering

Parkering sker i gaderne rundt om centeret, eller i Skt. Annæs parkeringshus, ca. 300 meter i gå afstand fra centeret (under Skuespillerhuset). Der er fri parkering om søndagen.


Ønsker du informationer på vores udlejningslokaler – henvend dig venligst til info@lenehansson.dk

logo-bottom

Wellness Center

Åbningstider efter aftale. Aftaler kan laves på info@lenehansson.dk​

Nyhedsbrev - tilmeld dig og modtag gratis opskrfter!