​Lene Hansson Academy

 instagram  facebook

Lokaler til leje

I Lene Hansson Wellness Center og i professionelt klinikfællesskab med attraktiv beliggenhed, udlejes dejlige lokaler!

Se PDF over vores hyggelige lokaler HER

Vi er placeret midt i København (det hyggelige kvarter på Holmen og bagved det Kongelige Teater og Nyhavn). Huset er ialt på ca. 550 kvadratmeter, fordelt over 2 etager (høj, lys, tør og varm kælder og stueplan), og man deler toiletter, reception, venteareal samt køkken m.m. med andre behandlere.

Lokale 1

Høj, lys og varm samt tør kælder, ca. 8 m2 og istandsat, med toilet og delereception. Der er plads til en behandlerbriks.

Pris: 4500,- + forbrug og moms

Lokale 2

Hyggeligt kliniklokale, velegnet til to brikse, ligger ved lokale 1, ca. 12 m2. Lokalet vender ud mod Holbergsgade og har 2 fine vinduer, til reklame. Man deler reception og indgang med rum lokale

Pris: 5700,- kr. + forbrug og moms.

Lokale 3

Dejligt og hyggeligt behandlerrum, på førstesalen, med vindue ud mod rolig gade, ca. 18 m2, og plads til briks, samtalehjørne og skrivebord. Lokalet ligger lige ved køkken og toiletter samt indgang og reception til Holbergsgade ved Nyhavn.

Pris: 7500,- kr. + forbrug og moms.​

Lokale 4

På førstesalen, har vi et stort klinikrum (eller man kan anvende det til et lille undervisningsrum/multirum) på ca. 25 m2, med adgang til venterum, køkken og toiletter.

Pris: 9000,- + forbrug og moms. (Se videoen her på siden, der viser lokalet).

Lokale på timebasis

Der er også mulighed for at leje et lokale på timebasis, det koster 150,- kr. inkl. moms. Samt 100 kr. pr. måned for oprettelse og brug af bookingsystem. For nøgle lægges 1500 kr. i depositum. Lokalet har skrivebord, briks og samtalehjørne og du har adgang til køkken, toiletter og venterum​Der er tilhørende spisekøkken og lille køkken, samt to toiletter, reception/venterum m.m..
​I køkkenet er der opvaskemaskine, køleskab, porcelæn, bestik m.m.


Parkering

Parkering sker i gaderne rundt om centeret, eller i Skt. Annæs parkeringshus, ca. 500 meter i gå afstand fra centeret (under Skuespillerhuset). Der er fri parkering om søndagen på gaderne.


Ønsker du informationer på vores udlejningslokaler – henvend dig venligst til info@lenehansson.dk eller via tlf: 7025 8800 ​

Kontakt Lene ​Hansson

Find centeret​

​WELLNESS CENTER

Holbergsgade 24, 1057 København K

Google Maps

​CVR 29636125

​Facebook

Følg min profil

fb_3 Følg med på Facebook