​Lene Hansson Academy

info@lenehansson.dk    instagram  facebook

Lokaler til leje

I Lene Hansson Wellness Center og i professionelt klinikfællesskab med attraktiv beliggenhed, udlejes undervisningslokale og behandlerlokale.

Spændende lyse og varme lokaler til leje, for dig som er behandler.

Vi er placeret midt i København (det hyggelige kvarter på Holmen og bagved det Kongelige Teater og Nyhavn). Huset er ialt på ca. 550 kvadratmeter, fordelt over 2 etager, og man deler toiletter, reception, venteareal samt køkken m.m.med andre behandlere.

Undervisningslokale

​Det store lokale er egnet til undervisning, (f.eks. meditation, yoga, afholde uddannelser samt foredrag i m.m.) med op til 40 personer siddende på stolerækker og med bord foran, 25 personer. ​Lokalet koster 1500 kr. + moms for en dag og for en weekend, koster det 2250,- + moms. Der er tilhørende spisekøkken og lille køkken, samt to toiletter, reception/venterum m.m..

Behandlerlokale

Behandlerlokalet er nyistandsat og egnet til massage, zoneterapi, samtaleterapi m.m. , der er plads til to brikse og lokalet er ca. 14 m2 stort. Der er egen indgang fra Holbergsgade, med tilhørende venterum, der deles med andre behandlere, dertil toiletter og køkkenfaciliteter.

I lokalet må man gerne være op til 3 behandlere, der deler lokalet.

Ledigt fra 1.8.2019.

Pris. 6500,- kr. + fællesudgifter samt moms. Depositum er 3 måneders husleje + moms.

Parkering

Parkering sker i gaderne rundt om centeret, eller i Skt. Annæs parkeringshus, ca. 300 meter i gå afstand fra centeret (under Skuespillerhuset). Der er fri parkering om søndagen.


Ønsker du informationer på vores udlejningslokaler – henvend dig venligst til info@lenehansson.dk

​Bliv uddannet SUNDHEDSCOACH på Lene Hansson Academy

Her er en NY uddannelse der tager udgangspunkt i det hele menneske, for den taler til det mentale, det følelsesmæssige og det intellektuelle individ. 

Vores fokus med denne uddannelse er, at gøre dig i stand til, bedre at forstå hvordan psyken kan spænde ben, for at man når sine mål, det kan være vægttabsmæssigt eller mål med personlig udvikling.

​PROGRAM - klik her

logo-bottom

Wellness Center

Åbningstider efter aftale. Aftaler kan laves på info@lenehansson.dk​

Nyhedsbrev - tilmeld dig og modtag gratis opskrfter!