​Lene Hansson Academy

 instagram  facebook

Lokaler til leje

I Lene Hansson Wellness Center og i professionelt klinikfællesskab med attraktiv beliggenhed, udlejes dejlige lokaler!

Se PDF over vores hyggelige lokaler her

Vi er placeret midt i København (det hyggelige kvarter på Holmen og bagved det Kongelige Teater og Nyhavn). Huset er ialt på ca. 550 kvadratmeter, fordelt over 2 etager (høj, lys, tør og varm kælder og stueplan), og man deler toiletter, reception, venteareal samt køkken m.m. med andre behandlere.

Lokale 1

Høj, lys og varm samt tør kælder, ca. 15 m2 og istandsat, med toilet og delereception. Der er plads til to brikse samt skrivebord.

Pris: 5500,- + forbrug og moms

Lokale 2

Hyggeligt kliniklokale, velegnet til to brikse, ligger ved lokale 1, ca. 12 m2. Lokalet vender ud mod Holbergsgade og har 2 fine vinduer, til reklame. Man deler reception og indgang med rum lokale

Pris: 5500,- kr. + forbrug og moms.

Lokale 3

Høj kælder, lys, varm og tør og hyggelig. Ca. 30 m2. Dele reception og toilet. Der er to fine vinduer ud til gaden. Lokalet er inddelt i 2 sektioner, så man kan dele lokalet, hvis man er 2 behandlere.

Pris: 7000,- kr. + forbrug og moms.

Lokale 4

Dejligt og hyggeligt behandlerrum, på førstesalen, med vindue ud mod rolig gade, ca. 18 m2, og plads til briks, samtalehjørne og skrivebord. Lokalet ligger lige ved køkken og toiletter samt indgang og reception til Holbergsgade ved Nyhavn.
Pris: 6200,- kr. + forbrug og moms.

Lokale på timebasis

Der er også mulighed for at leje et lokale på timebasis, det koster 150,- kr. inkl. moms. Samt 100 kr. pr. måned for oprettelse og brug af bookingsystem. For nøgle lægges 1500 kr. i depositum. Lokalet har skrivebord, briks og samtalehjørne og du har adgang til køkken, toiletter og venterum.

Undervisningslokalet

​På vores førstesal har vi et meget hyggeligt lokale, hvor man kan booke:

hele dage, aftener eller weekender. ​
​Det er egnet til undervisning, f.eks. meditation, yoga, og til at afholde uddannelser samt foredrag i m.m. Vi har IT udstyr, stole og borde m.m.

Der kan sidde op til 50 personer på stolerækker og med bord foran, 25 - 30 personer. ​Lokalet koster 1850 kr. + moms for en dag (f.eks. fra kl. 8.00 - 17.00) og 1250 kr. for en aften (f.eks. fra kl. 18.00 - 23.00).

Der kommer rengøring oveni, det beløber sig til 250 kr. pr dag/aften.


​Der er tilhørende spisekøkken og lille køkken, samt to toiletter, reception/venterum m.m..I køkkenet er der opvaskemaskine, køleskab, porcelæn, bestik m.m.

Du kan også leje lokalet på deltid eller fuldtid., til klinik, da der er god plads til brikse, samtale hjørner mm. Lokalet kan dels op i tre enheder, da der er tre indgange.

Deltid koster lokalet 10.000 kr. og fuldtid koster lokalet 20.000 kr. + forbrug pr. måned.

Lokalet kan deles op til 2 flotte lokaler, til en pris af hhv. 9.000,- kr og 11.000 kr pr. måned + fællesudgifter.

Parkering

Parkering sker i gaderne rundt om centeret, eller i Skt. Annæs parkeringshus, ca. 500 meter i gå afstand fra centeret (under Skuespillerhuset). Der er fri parkering om søndagen på gaderne.


Ønsker du informationer på vores udlejningslokaler – henvend dig venligst til info@lenehansson.dk eller via tlf: 7025 8800 ​

Kontakt Lene ​Hansson

Find centeret​

​WELLNESS CENTER

Holbergsgade 24, 1057 København K

Google Maps

​CVR 29636125

​Facebook

Følg min profil

fb_3 Følg med på Facebook