​Lene Hansson Academy

 instagram  facebook

Lokaler til leje

I Lene Hansson Wellness Center og i professionelt klinikfællesskab med attraktiv beliggenhed, udlejes 3 dejlige lokaler!

Alle lokaler har egen indgang og du kan reklamere på vinduerne for din egen forretning.

A) hyggeligt undervisningslokale på ca. 70 m2. Du kan leje det på deltid, på dagsbasis eller fuldtid.

B) Behandlerlokale på ca. 32 m2. Fuldtid eller del det med en anden behandler.

C) Behandlerlokale på ca. 18 m2, fuldtid.

Vi er placeret midt i København (det hyggelige kvarter på Holmen og bagved det Kongelige Teater og Nyhavn). Huset er ialt på ca. 550 kvadratmeter, fordelt over 2 etager, og man deler toiletter, reception, venteareal samt køkken m.m. med andre behandlere.

A)

Undervisningslokalet

​Vi foretrækker at udleje til alternative behandlere eller til dem der arbejder med sundhed, velvære, alternative skoler og lignende. 

Vi har et meget hyggeligt lokale, hvor der stadig er ledige dage, gennem ugen, på hverdage, aftener og i weekender. Det er egnet til undervisning, f.eks. meditation, yoga, og til at afholde uddannelser samt foredrag i m.m.

Vi har IT udstyr, stole og borde m.m.

Der kan sidde op til 50 personer på stolerækker og med bord foran, 25 - 30 personer. ​Lokalet koster 1850 kr. + moms for en dag (f.eks. fra kl. 8.00 - 17.00) og 1250 kr. for en aften (f.eks. fra kl. 18.00 - 23.00).

Der kommer rengøring oveni, det beløber sig til 250 kr. pr dag/aften.


​Der er tilhørende spisekøkken og lille køkken, samt to toiletter, reception/venterum m.m..I køkkenet er der opvaskemaskine, kæleskab, porcelæn, bestik m.m.

Du kan også leje lokalet på fuld tid.​

Lokale B) og C)

- er behandlerrum, der ligger i stueplan og er ideelle for behandlniger eller terapirum. De to lokaler har dør imellem sig, og begge lokaler har egen ind/og udgang. Man kan også leje dem sammen.

Pris: 

Lokale B

10.000,- kr. + forbrug og fællesudgifter

Lokale C

6000,- kr. + forbrug og fællesudgifter

Der er 3 måneders depositum.

Parkering

Parkering sker i gaderne rundt om centeret, eller i Skt. Annæs parkeringshus, ca. 300 meter i gå afstand fra centeret (under Skuespillerhuset). Der er fri parkering om søndagen på gaderne.


Ønsker du informationer på vores udlejningslokaler – henvend dig venligst til info@lenehansson.dk eller via tlf: 7025 8800

​Bliv uddannet SUNDHEDSCOACH på Lene Hansson Academy

Her er en NY uddannelse der tager udgangspunkt i det hele menneske, for den taler til det mentale, det følelsesmæssige og det intellektuelle individ. 

Vores fokus med denne uddannelse er, at gøre dig i stand til, bedre at forstå hvordan psyken kan spænde ben, for at man når sine mål, det kan være vægttabsmæssigt eller mål med personlig udvikling.

​PROGRAM - klik her

logo-bottom

Wellness Center

Åbningstider efter aftale. Aftaler kan laves på info@lenehansson.dk​

Nyhedsbrev - tilmeld dig og modtag gratis opskrfter!