​Lene Hansson Academy

 instagram  facebook

Lokaler til leje

I Lene Hansson Wellness Center og i professionelt klinikfællesskab med attraktiv beliggenhed, udlejes et hyggeligt undervisningslokale.

Vi er placeret midt i København (det hyggelige kvarter på Holmen og bagved det Kongelige Teater og Nyhavn). Huset er ialt på ca. 550 kvadratmeter, fordelt over 2 etager, og man deler toiletter, reception, venteareal samt køkken m.m. med andre behandlere.

Undervisningslokale

​Vi foretrækker at udleje til alternative behandlere eller til dem der arbejder med sundhed, velvære, alternative skoler og lignende. 

Vi har et meget hyggeligt lokale, hvor der stadig er ledige dage, gennem ugen, på hverdage og i weekender. Det er egnet til undervisning, f.eks. meditation, yoga, og til at afholde uddannelser samt foredrag i m.m.

Vi har IT udstyr, stole og borde.

Der kan sidde op til 50 personer på stolerækker og med bord foran, 25 - 30 personer. ​Lokalet koster 1500 kr. + moms for en dag. Der er tilhørende spisekøkken og lille køkken, samt to toiletter, reception/venterum m.m..

Parkering

Parkering sker i gaderne rundt om centeret, eller i Skt. Annæs parkeringshus, ca. 700 meter i gå afstand fra centeret (under Skuespillerhuset). Der er fri parkering om søndagen på gaderne.


Ønsker du informationer på vores udlejningslokaler – henvend dig venligst til info@lenehansson.dk eller via tlf,: 7025 8800

​Bliv uddannet SUNDHEDSCOACH på Lene Hansson Academy

Her er en NY uddannelse der tager udgangspunkt i det hele menneske, for den taler til det mentale, det følelsesmæssige og det intellektuelle individ. 

Vores fokus med denne uddannelse er, at gøre dig i stand til, bedre at forstå hvordan psyken kan spænde ben, for at man når sine mål, det kan være vægttabsmæssigt eller mål med personlig udvikling.

​PROGRAM - klik her

logo-bottom

Wellness Center

Åbningstider efter aftale. Aftaler kan laves på info@lenehansson.dk​

Nyhedsbrev - tilmeld dig og modtag gratis opskrfter!