​Lene Hansson Wellness Center

info@lenehansson.dk

Professionel kostrådgivning •  Ernærings kurser online

Uddannelse i hormonvejledning •  Uddannelsesstart 2 gange årligt

Kalender

Maj

d. 3. maj og 6 uger frem

ONLINE KURSUS

6 ugers online forløb med fokus på FODMAP

Har du udfordringer med din fordøjelse, vil du hurtigt kunne mærke en forskel med dette program. Vi har tilrettelagt dette 6 ugers forløb på en sådan måde, at du stille og roligt kommer ind i de nye vaner og rutiner, så din krop og sind kan nå at følge med, uden det bliver problematisk i hverdagen. Dette er ikke en kur, men mere en livsstilsændring!

Vores program spænder over KOSTKOMBINERING OG FODMAP, der er to afgørende forskellige på, om din tarm og fordøjelse, har det godt eller ej. Det vigtigste for at opretholde et godt helbred, er at have en sund tarm. Man kan med rette sige, at sundhed starter i tarmen!

d. 15. maj - 18.00 - 20.00

KØBENHAVN

Informationsmøde om Lene Hanssons uddannelser
Kan du lide at hjælpe mennesker med en ny og sund livsstil, så kan Lene Hansson Academy måske være noget for dig!

Der tilbydes to forskellige uddannelser:

Lene Hansson tilbyder en professionel kostvejlederuddannelse til dem, der brænder for kost og sundhed samt formidling af dette.​ Uddannelsen er også for dig, der blot ønsker mere og dybere viden om sundhed og sygdom i forhold til ernæring.

Har du derimod et ønske om at arbejde professionelt som hormonterapeut, har du her muligheden for at lære af nogle af de største eksperter på området. Du vil få indgående indsigt og viden om hormonernes opbygning, balancer og ubalancer samt den konsekvens det har, når dine hormoner ikke er i balance.

Kom og hør mere om de to uddannelser og få svar på eventuelle spørgsmål.

​​

Adresse:
​Lene Hasnson Wellness Center

Holbergsgade 24 - 1057 København K

Maj

d. 26. maj

SILKEBORG

Opstart af hormonvejlederuddannelsen i Jylland

Hormonvejlederuddannelsen forløber over 10 måneder, via 6 moduler, hvor du undervises grundigt i kroppens hormonproducerende kirtler, deres funktioner og dysfunktioner, hvordan psyken hænger sammen med en fysisk hormonel ubalance. Du undervises også i kosten, fordøjelsen, overvægtsproblematik, hvordan din livsstil, træning samt åndedrættet påvirker alle de endokrine kirtler og hormonproduktionen. Alt dette er en vigtig forudsætning for en krop og sind i balance

Adresse:

Gothenborg Økologiske kursussted i Them, v. Silkeborg.

d. 31. maj

ONLINE KURSUS

Opstart af sommerkuren

​4 ugers sund slankekur, med fokus på nemt vægttab og flad mave, lige noget du kan bruge til den kommende bikinisæson! Vi anvender palæoprincippet, dog kun med fisk, skaldyr, samt fjerkræ og undgår for mange kulhydrater.

Startdato: 31. maj

Pris: 398,-

Info er på vej.

logo-bottom

Wellness Center

Holbergsgade 24
DK-1057 København K


CVR: 29636125

Kostvejledning

Nyhedsbrev