​Lene Hansson Wellness Center

info@lenehansson.dk

Professionel kostrådgivning •  Ernærings kurser online

Uddannelse i hormonvejledning •  Uddannelsesstart 2 gange årligt

Kalender

April

d. 30. April

KØBENHAVN

Lene Hansson afholder, i samarbejde med Morten Fuur, en informativ aften, hvor du bliver introduceret til et enestående arbejdsredskab, en hårtest, baseret på EPI-genetik.


​En simpel hårscanning kan vise dig, på blot 15 minutter, hvad du er i underskud af, i forhold til:

  • vitaminer
  • mineraler
  • essentielle fedtsyrer
  • aminosyrer
  • antioxidanter m.m.

​Testen giver også et billede af om du er påvirket af stråling fra WI FI, mobil telefon, computerskræm m.m. samt om du f.eks. lider af svamp, parasitter, har en ”post virus” i dine celler eller er belastet med giftstoffer, fra f.eks. giftige metaller, kemikalier eller stråling.

Udover at teste næringsstofsmangel, bliver dine kropssystemer også testet, f.eks. tester vi dine celler for hvordan de arbejder med omsætningen af kulhydrat, protein og sukkerstoffer.

Vores hairscanning kaldes for ”Cell Wellbeing ”og der trækkes 4 hår ud, som analyseres med hårroden, i et scanningsapparat.

​Vi gennemgår din scanning sammen og selve rapporten bliver med det samme, sendt til din mail. Du modtager på mailen, en 90 dages optimeringsplan, der trin for trin, viser dig hvad du skal spise og gøre, for at optimere dine cellers velvære.

Adresse:

​Lene Hasnson Wellness Center

Holbergsgade 24 - 1057 København K

Maj

d. 3. maj og 6 uger frem

ONLINE KURSUS

6 ugers online forløb med fokus på FODMAP

Har du udfordringer med din fordøjelse, vil du hurtigt kunne mærke en forskel med dette program. Vi har tilrettelagt dette 6 ugers forløb på en sådan måde, at du stille og roligt kommer ind i de nye vaner og rutiner, så din krop og sind kan nå at følge med, uden det bliver problematisk i hverdagen. Dette er ikke en kur, men mere en livsstilsændring!

Vores program spænder over KOSTKOMBINERING OG FODMAP, der er to afgørende forskellige på, om din tarm og fordøjelse, har det godt eller ej. Det vigtigste for at opretholde et godt helbred, er at have en sund tarm. Man kan med rette sige, at sundhed starter i tarmen!

d. 15. maj - 18.00 - 20.00

KØBENHAVN

Informationsmøde om Lene Hanssons uddannelser
Kan du lide at hjælpe mennesker med en ny og sund livsstil, så kan Lene Hansson Academy måske være noget for dig!

Der tilbydes to forskellige uddannelser:

Lene Hansson tilbyder en professionel kostvejlederuddannelse til dem, der brænder for kost og sundhed samt formidling af dette.​ Uddannelsen er også for dig, der blot ønsker mere og dybere viden om sundhed og sygdom i forhold til ernæring.  

Har du derimod et ønske om at arbejde professionelt som hormonterapeut, har du her muligheden for at lære af nogle af de største eksperter på området. Du vil få indgående indsigt og viden om hormonernes opbygning, balancer og ubalancer samt den konsekvens det har, når dine hormoner ikke er i balance.

Kom og hør mere om de to uddannelser og få svar på eventuelle spørgsmål.

​​

Adresse:
​Lene Hasnson Wellness Center

Holbergsgade 24 - 1057 København K

logo-bottom

Wellness Center

Holbergsgade 24
DK-1057 København K


CVR: 29636125

Kostvejledning

Nyhedsbrev