​Lene Hansson Wellness Center

info@lenehansson.dk

Professionel kostrådgivning •  Ernærings kurser online

Uddannelse i hormonvejledning •  Uddannelsesstart 2 gange årligt

Min hjertesag

Lene fortæller om hjertekarsygdomme og hvad det er i vores psyke, der står i vejen for et bedre helbred.

Lene Hansson, som har skrevet 29 bøger, er en aktiv kvinde, der ikke bare taler om sund kost og livsstil, men som konsekvent udlever det gode liv med masser af vitaminer og motion. Derfor kom det som et chok for hende, da hun i 2009 fik konstateret en dødelig hjertesygdom.

Med udgangspunkt i bogen ”Min hjertesag” fortæller hun om et opgør med lægernes behandling og om hvordan hun kastede sig ud i en kamp for at redde sig selv.

Det blev bl.a. til en mental udviklingsrejse, som tvang hende til at se tilbage på sit liv. Lene Hansson undgik operation og er i dag erklæret rask.

I dette foredrag får du opskriften på, hvordan man gennem MetaSundhed, forstår at mange fysiske sygdomme, startes i psyken. Så med andre ord, når du ikke kan få bugt med en sygdom eller ubalance gennem en livsstilsændring, kan du kigge på din psyke, for hvad psyken undertrykker, udtrykker kroppen!

​Lene fortæller om hjertekarsygdomme og hvad det er i vores psyke, der står i vejen for et bedre helbred. Men også hvordan man kan bruge enhver sygdom, som pejling til hvad man mangler at arbejde med, rent mentalt.


Lene kommer i foredraget også ind på de elementer, der er med til at afhjælpe hjerte/kar sygdomme og et forhøjet kolesterol.

Foredraget varer 2 x 45 minutter med pause i mellem.

logo-bottom

Wellness Center

Holbergsgade 24
DK-1057 København K


CVR: 29636125

Kostvejledning

Nyhedsbrev