​Lene Hansson Wellness Center

info@lenehansson.dk

Professionel kostrådgivning •  Ernærings kurser online

Uddannelse i hormonvejledning •  Uddannelsesstart 2 gange årligt

Har du en irritabel tarm?

Så få kompetent hjælp af vores kostvejledere. Fordøjelse skal være en fornøjelse!​

Flere og flere mennesker døjer med tarmproblemer, faktisk 10% af os, døjer med fordøjelsen, i form af: irritabel tarm, forstoppelse, diarre, luft i maven, mavesmerter, forskellige tarmsygdomme m.m.

​En dårlig tarmbakterieflora, kan være medvirkende årsag til andre sygdomme, viser den nyeste forskning. Det tyder på , at fordøjelsen er et "overset organ", men mange sygdomme stammer derfra. Derfor er det vigtigt at rette op på ubalancer i fordøjelsen, herunder en irritabel tarm, for at få balance i HELE kroppen.


Foredraget bygger på 3 redskaber til en bedre fordøjelse og komme af med en irritabel tarm;

FODMAP, kostkombinering og psyken.

FODMAP – udviklet af et Universitet i Australien, og et koncept der går sin sejrsgang i hele verden. Det går ud på at udelukke særlige sukkerarter fra kosten, der nemt går i gæring i tarmen og derved kan give ubalance.

KOSTKOMBINERING – udviklet af læger i USA og videreforarbejdet af Lene Hansson, et system, der deler maden op i kategorier, der gør det nemmere at fordøje maden.

Hvad har du svært ved at fordøje i dit liv?

Når noget er "svært at fordøje" (følelser og tanker), sætter det sig ofte i maven og kommer til udtryk gennem en irritabel tarm. Vrede er en følelse som for mange, er meget svær at fordøje, det kan være følelsen af afvisning, svigt, ikke at blive hørt men overset osv. 

​Mange har været i flinkeskolen alt for længe og det gør, at de er bange for at udtrykke deres vrede, af frygt for at blive afvist og forladt. De gemmer vreden i maven! Det går ud over fordøjelsen, på samme måde, som "forkert mad".


Foredraget giver konkrete værktøjer til hvordan du får din fordøjelse til at fungere og hvordan du dermed kan få bedre balance i hele din krop og psyke. Tag gaflen i den anden hånd, husk den er dit vigtigste redskab, sammen med kniven og den kost du indtager!

Aftenskoleundervisning om irritabel tarm og fordøjelse

Lene Hanssons kostvejledere, uddannet på hendes kostakademi, tilbyder undervisning på aftenskole overalt på Sjælland, i et 4 ugers hold, hvor der arbejdes med FODMAP og kostkombinering, både med og uden madlavning.


Foredraget om hvordan du kan slippe for irritabel tarm og andre problemer med fordøjelse varer 2 ½ time med en pause i mellem. For yderligere info, pris og kontakt Lene@lenehansson.dk ​eller via telefon 70 25 88 00.

logo-bottom

Wellness Center

Holbergsgade 24
DK-1057 København K


CVR: 29636125

Kostvejledning

Nyhedsbrev