​Lene Hansson Wellness Center

info@lenehansson.dk

Professionel kostrådgivning •  Ernærings kurser online

Uddannelse i hormonvejledning •  Uddannelsesstart 2 gange årligt

Du er hvad du spiser

Mød op til en spændende aften, hvor fokus sættes på sund kost, sund livsstil og sund fornuft!

Kostvejleder Lene Hansson, der er TV vært og forfatter til 29 bøger om kost og livsstil, holder foredrag om "hvad du spiser i dag, bliver du i morgen!"... Så let kan det siges.

Lene Hansson har gennem mere end 20 års arbejde med kost og ernæring set, at det kan lade sig gøre at bruge maden som en slags “medicin” og viser dig denne aften, hvordan du på en let og overskuelig måde, kan optimere din livsstil, via hendes kendte kostprincipper.

Kostkombinering og syre/base kost er redskaberne til et lettere liv, med mere energi og mindre sygdom. Lær hvordan du kan få glæde af få ændringer i din hverdagskost, der også gør både madlavning og indkøb nemmere. På aftenen vil du samtidig også få gode råd til, hvordan du hurtigt kan få bugt med overflødige kilo og hvordan du kan styrke dit immunforsvar samt fordøjelse.

​Foredraget varer 2 x 45 minutter, med en pause i mellem og der er mulighed for at stille spørgsmål. Der er mulighed for at købe et udvalg af Lene’s bøger og helseprodukter på aftenen.


Deltagerne modtager en maddagbog på deres stol, hvor de kan nedskrive lidt om deres egne madvaner. Dagbogen anvender de i Lene's foredrag, så de selv kan se hvor sunde eller usunde deres kostvaner er og hvad der kan gøre for at rette op på kosten.

logo-bottom

Wellness Center

Holbergsgade 24
DK-1057 København K


CVR: 29636125

Kostvejledning

Nyhedsbrev