​Lene Hansson Academy

 instagram  facebook

Holdundervisning

Få en sund fordøjelse og et naturligt vægttab!

Vi tilbyder et 4 ugers kursus i ernæring, slankekost og en sund fordøjelse!

​Der er begrænsede pladser, det er "først til mølle" princippet.

Datoer

Mandage på følgende datoer;

d. 18.3, 25.3, 1.4 og 8.4

Tider

Kl. 18.30 - 20.30

Pris

1198,- kr.

Tilmelding og yderligere info, sker venligst til info@lenehansson.dk 

Når du er tilmeldt, modtager du en bekræftelsesmail, med bankontonummer hvortil beløbet overføres, eller kan også betale via MOBILEPAY 72357


​Afmelding af kurset skal ske senest 2 uger før start, ellers refunderes beløbet ikke. Afmelding skal ske skriftligt til info@lenehansson.dk

EMNER PÅ KURSET

Flere og flere mennesker døjer med overvægt og fordøjelsesproblemer, så som irritabel tarm, forstoppelse, diarre, luft i maven, mavesmerter og forskellige tarmsygdomme m.m.

Kan du nikke genkende til ovenstående, kan dette 4 ugers kursus måske være noget for dig!

​Du vil på 4 uger få en forståelse af tarmsystemet, samt få redskaber til hvordan du skal spise, i forhold til at skabe balance i mave-tarmsystemet. Redskaberne er bl.a. LOW FODMAP og Lene Hansson kostprincip "kostkombinering".

​Når din fordøjelse virker som den skal, vil du også opleve at du får en flad mave, regelmæssige toiletbesøg og et vægttab (hvis det er nødvendigt).

Undervisningen gennem de 4 uger, foregår ved professionsbachelor i ernæring og sundhed Christine Erritzøe, der også er kostvejleder for Lene Hansson.

Program:

  • 2 x 55 minutters undervisning i emnerne; kostkombinering, LOW FODMAP, fordøjelsessystemet, vitaminer, mineraler og gode fedtstoffer i forhold til fordøjelsen, hvordan får du et vedvarende vægttab og en flad mave.
  • Fedtprocentsmåling og cm mål
  • Egen maddagbog og helseprofil
  • Spørgsmål og svar

​Bliv uddannet SUNDHEDSCOACH på Lene Hansson Academy

Her er en NY uddannelse der tager udgangspunkt i det hele menneske, for den taler til det mentale, det følelsesmæssige og det intellektuelle individ. 

Vores fokus med denne uddannelse er, at gøre dig i stand til, bedre at forstå hvordan psyken kan spænde ben, for at man når sine mål, det kan være vægttabsmæssigt eller mål med personlig udvikling.

​PROGRAM - klik her

logo-bottom

Wellness Center

Åbningstider efter aftale. Aftaler kan laves på info@lenehansson.dk​

Nyhedsbrev - tilmeld dig og modtag gratis opskrfter!