​Lene Hansson Academy

 instagram  facebook

Basisk vand

Basisk vand er kilden til et energifyldt liv!

Mere end 70 % af vores kropsvægt består af vand og ca. 70 % af vores planet er dækket af vand. Vand er det mest dominerende element på jorden og en meget vigtig bestanddel i en menneskekrop. De fleste mennesker drikker ikke vand nok, og slet ikke rent vand! Det kan have konsekvenser for energiniveau, vægtregulering og helbred.

Ligesom kostvejledere, uddannet af Lene Hansson, i arbejder med basisk mad, for at regulere evt. syreophobninger i kroppen, arbejder de fleste også med basisk vand. Basisk vand er ikke fra vandhanen eller en kande, men er helt frisk vand, ved navn Kangen Water®, som er produceret på en særlig maskine, der ioniserer vandet. 

Herved bliver vandet først og fremmest basisk med en pH-værdi helt op til på 9,5. Vandhanevand har en pH-værdi på ca. 7, i følge lovgivningen i Danmark, men det er ofte ikke en høj nok pH-værdi, i forhold til den værdi, som vores blod og krop som helhed har brug for, pga. vores store indtag af syredannende kost. Desuden er vandhanevand kloret, hvorimod en Kangen vandmaskine netop fjerner disse syredannende kemikalier, rust og bakterier fra vandet.

Kangen Water® drikkevand absorberes i kroppen 5-6 gange hurtigere end vandhanevand og hydrerer dermed kroppens milliarder af celler optimalt. Vandet har et meget højt niveau af antioxidanter, som er med til at bekæmpe kroppens frie radikaler, hvilket på den lange bane, kan styrke kroppens immunforsvar og forsinke cellernes ældningsproces.

​Kostvejledere der arbejder med Kangen Water® drikkevand

Hvis du ønsker at afprøve vandet, kan du træffe aftale med ​kostvejlederne
​herunder.

iconperson ​Kostvejleder​

iconmaps By

iconmail E-mail

iconphone ​Telefon

Sjælland

Marianne Truelsen

Ringsted

Janne Merete Larsen

København

Hedda Harbro Colind

​Karlslunde

Inge Thusholt

Jægerspris

Ulla Glipman Jensen

Gilleleje / Nordsjælland

Fyn

Becca Eritza Sluth

Langeland / Sydfyn

Jylland

Mie Momsen Sloth

Aalborg

Elsa Skivesen

Silkeborg (Virklund)

Ann Sommer

Aarhus

​Bliv uddannet SUNDHEDSCOACH på Lene Hansson Academy

Her er en NY uddannelse der tager udgangspunkt i det hele menneske, for den taler til det mentale, det følelsesmæssige og det intellektuelle individ. 

Vores fokus med denne uddannelse er, at gøre dig i stand til, bedre at forstå hvordan psyken kan spænde ben, for at man når sine mål, det kan være vægttabsmæssigt eller mål med personlig udvikling.

​PROGRAM - klik her

logo-bottom

Wellness Center

Åbningstider efter aftale. Aftaler kan laves på info@lenehansson.dk​

Nyhedsbrev - tilmeld dig og modtag gratis opskrfter!