​Lene Hansson Wellness Center

info@lenehansson.dk

Uddannelser inden for kost, hormoner og psyke. Ernæringskurser online

Kostvejledning, vitamintest og opskrifter samt E bøger

Hormonterapeut med speciale i hormonbalance

Søger du en uddannelse som hormonterapeut, kan Lene Hansson Academy tilbyde dig en 12 måneders uddannelse, der tager afsæt i Lene Hanssons kostprincipper og forståelse for det hele menneske. Uddannelsen tilbydes både på Sjælland (København) og i Jylland (Silkeborg).

Har du et ønske om at arbejde professionelt som hormonterapeut, eller vil du blot selv lære mere om hvordan du kan skabe balance? Så har du her muligheden for at lære af nogle af de største eksperter på området.

Denne uddannelse er til dig, der;

  • gerne vil skabe balance i dit eget liv og i dine hormoner
  • ​ønsker at gå videre med en overbygning til eksempelvis en kostvejlederuddannelse eller META-vejleder uddannelse, men du kan sagtens også tage uddannelsen uden overbygning
  • vil forstå bindeleddet mellem kost, hormoner og psyke samt adfærd

Din hormonbalance er essentiel for en velfungerende krop og sind

Under uddannelsen som hormonvejleder vil du lære alt om hormonbalance. Du vil få indgående indsigt og viden om hormonernes opbygning, balancer og ubalancer samt den konsekvens det har, når dine hormoner ikke er i balance. Du lærer om kostens betydning for hormonel balance og ubalance, om hormonernes virke og samarbejde med hinanden, og om psykens indvirkning på de enkelte kirtler og organer. 

Kosten knyttes på i alle moduler, så du bliver skarp på, hvilken  kost der er særlig god, til de forskellige ubalancer og hvilken kost der bør undgåes.

Du lærer om hormonelle ubalancer i forbindelse med f.eks. lavt stofskifte, overgangsalderen, blodsukkerbalancen, energi, humør, barnløshed, PCOS samt overvægt. Disse ubalancer kan der rettes op på via en kostomlægning samt arbejde og forståelse for, at psyken hænger sammen med kroppens ubalancer.

På Lene Hansson Academy anser vi fordøjelsen og huden som hormonproducerende organer. I undervisningen kombinerer vi derfor både kirtler, organ og kost til en samlet vejledning, der kommer hele vejen rundt om mennesket.

Uddannelsen afsluttes ved en skriftlig eksamen, hvor du skal op i det pensum, der er blevet gennemgået i de forgangne måneder. Der tildeles kursusbeviser, så du får dokumentation på din uddannelse og derefter kan bruge den aktivt som hormonterapeut. Det er et krav, at du tager den afsluttende eksamen i så fald, at du ønsker at arbejde professionelt.

Gratis infoaften om uddannelse til hormonterapeut

Herunder kan du læse mere om Lene Hansson gratis infoaften, der afholdes løbende i både København og Silkeborg. Aftenerne har til formål, at belyse program, indhold, datoer, kostprincipper m.m.

Tilmelding og pris

Hormonterapeut uddannelsen koster 19.900 kr. Dertil kommer eksamener, der betales i forhold til de datoer, de er placeret på. Når du er tilmeldt, får du tilsendt bank kontonummer og uddannelsen kan afdrages, gennem 5 afdrag.

Fjernstudie på hormonvejlederuddannelsen

Det er muligt at tage uddannelsen via fjernstudie. Inden du går i gang, skal du interviewes af Lene Hansson, for at fastslå dit faglige niveau. Fjernstudie foregår således: Opstart er samme dag som den almindelige uddannelse begynder (se de enkelte datoer for uddannelsesstart). Du er med på webinar "join.me", der er gratis for dig. Datoerne for dette er de samme, som når der undervises i Danmark.

Til sidst i uddannelsesforløbet er der et 12 ugers klientforløb, hvor du arbejder med din uddannelse, i forhold til en klient du finder og som har brug for vejledning. Dette aftales nærmere med Lene Hansson.

Eksamen

Den skriftlige eksamen tages hjemmefra og den mundtlige kan tages i Danmark eller via SKYPE.

På ophold/ferie i Danmark

Hvis du er i Danmark, på ferie eller lignende, på datoer der passer til undervisningen, til et eller flere af modulerne, deltager du på disse moduler, hvis muligt.

Pris på fjernstudie

Prisen er den samme som den traditionelle uddannelse. Som ekstra bonus får du vores 6 ugers POWERKUR samt vores 6 ugers FODMAP kursus som onlineuddannelse. I 6 ugers POWERKUREN, er der en testdel, hvor du hver uge får tilsendt spørgsmål om ugens emne, som du skal besvare.

Kom i gang med uddannelsen til hormonterapeut

Er du interesseret i at høre mere om uddannelsen eller om hormonbalance, er du velkommen til at kontakte os på telefon 7025 8800 eller skrive til e-mail info@lenehansson.dk.

​Det er muligt at få tilsendt et fuldt program med alle emner og datoer for de forskellige moduler.

​Vi glæder os til at høre fra dig!

logo-bottom

Wellness Center

Åbningstider efter aftale. Aftaler kan laves på info@lenehansson.dk​

Nyhedsbrev - tilmeld dig og modtag gratis opskrfter!