​Lene Hansson Wellness Center

info@lenehansson.dk

Professionel kostrådgivning •  Ernæringskurser online

Uddannelse i kost-, og hormonvejledning •  Uddannelsesstart 2 gange årligt

Hormonterapeut med speciale i hormonbalance

Søger du en uddannelse som hormonterapeut, kan Lene Hansson Academy tilbyde dig en 12 måneders uddannelse, der tager afsæt i Lene Hansson's kostprincipper og forståelse for det hele mennesker.

Har du et ønske om at arbejde professionelt som hormonterapeut, eller vil du blot selv lære mere om hvordan du kan skabe balance?... så har du her muligheden for at lære af nogle af de største eksperter på området. Du vil få indgående indsigt og viden om hormonernes opbygning, balancer og ubalancer samt den konsekvens det har, når dine hormoner ikke er i balance.

Hormonbalance er essentielt for en velfungerende krop og sind

Under uddannelsen som hormonvejleder vil du lære alt, der er at vide om hormonbalance, dvs. du lærer om kostens betydning for hormonel balance og ubalance, om hormonernes virke og samarbejde med hinanden, og om psykens indvirkning på ​de enkelte kirtler og organer.

Vi anser også fordøjelsen og huden som hormonproducerende organer. Derfor  kombinerer vi i uddannelsen, både kirtler og organerne med kostvejledning, for at samle det hele, til en vejledning, der kommer hele vejen rundt om mennesket.

Du lærer om hormonelle ubalancer i forbindelse med f.eks. lavt stofskifte, overgangsalderen, blodsukkerbalancen, energi, humør, barnløshed, PCOS samt overvægt. Alt sammen ubalancer der kan rettes op på, via en kostomlægning og arbejde og forståelse for, at psyken hænger sammen med alle de ubalancer mennesket har.

Denne uddannelse er særligt til dig, der ønsker at gå videre med en overbygning til eksempelvis en kostvejlederuddannelse, men du kan sagtens også tage uddannelsen uden overbygning.

Uddannelsen afsluttes ved en skriftlig eksamen, hvor du skal op i det pensum, der er blevet gennemgået i de forgangne måneder. Der tildeles kursusbeviser, så du får et synligt bevis på din uddannelse og derefter kan bruge den aktivt som hormonterapeut. Det er et krav, at du tager den afsluttende eksamen i så fald, at du ønsker at arbejde professionelt.

GRATIS INFOAFTEN

Herunder kan du læse mere om Lene Hansson gratis infoaften, der afholdes løbende i både København og Århus. Aftenerne har til formål, at belyse program, indhold, datoer, kostprincipper m.m. 

Pris

Hormonterapeut uddannelsen koster 19.900 kr. Dertil kommer eksamener, der betales i forhold til de datoer, de er placeret på.

Når du er tilmeldt, får du tilsendt bank kontonummer og uddannelsen kan afdrages, gennem 5 afdrag. 


Tilmeld dig og bliv hormonterapeut

Er du interesseret i at høre mere om uddannelsen eller om hormonbalance, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 25 88 00 eller skriv til info@lenehansson.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.​

​Du kan få tilsendt et fuldt program, med alle emnerne og datoer for de forskellige moduler, ved at skrive til info@lenehansson.dk

Fjernstudie på hormonvejlederuddannelsen

Det er muligt at tage uddannelsen via fjernstudie, forinden skal du interviewes af Lene Hansson, for at afgøre niveau og deltagelse.

Fjernstudie foregår således:

​Opstart er samme dag som uddannelserne begynder (se de enkelte datoer for uddannelsesstart). Du er med på webinar "join.me" der er gratis for dig og datoerne for dette er de sammen, som når der undervises i Danmark. 

Sidst i uddannelsen er der et 12 ugers klientforløb, hvor du arbejder med din uddannelse, i forhold til en klient du finder og som har brug for vejledning. Dette aftales nærmere med Lene Hansson. 

Eksamen

Den skriftlige eksamen tages hjemmefra og den mundtlige tages i Danmark eller via SKYPE, mundtligt.
​​

På ophold/ferie i Danmark

Hvis du er i Danmark, på ferie eller lignende, på datoer der passer til undervisningen, til et eller flere af modulerne, deltager du på disse moduler, hvis muligt.

Prisen på fjernsstudie er den samme som uddannelsener koster, hvis du fremmøder. Du får dog som ekstra, vores 12 ugers POWERKUR samt vores 6 ugers FODMAP kursus som onlineuddannelse, ved siden af din uddannelse. I 12 ugers kurset, er der en testdel, hvor du ugenligt får spørgsmål om ugens emne, som du skal besvare.

logo-bottom

Wellness Center

Uddannelse som kostvejleder, hormonvejleder og METAvejleder

Kosttvejledning, vitamintest

Online kurser

Nyhedsbrev